Comments: |
| From: | nova |
Date: | 4. Septembris 2015 - 21:00 |
---|
| | lūdzu, nedaudzi piemēri | (Link) |
|
man garšo alus;) aitas piena siers, visi ļoti cietie sieri, bifeļmātes piena mocarellas siers ar vietējiem Ķekavas tomātiem un svaigu baziliku, jēra gaļas zupa un/vai sautējums ar kāpostiem, kūpināts ziemeļbriedis ar sarkanvīnu, mazi, brūni, kraukšķīgi sacepti asarīši, speķis uz bezrauga rupjmaizes ar lokiem, cūkgaļas šašliks armēņu gaumē ar asu mērci, sacepti ķirbji ar papriku, burkāniem un tomātiem, zaļo lapu salāti ar avokado un sačukstinātu bekonu vai smalki sagrieztu brinzu vai paipalu olām, man garšo siermaizes ar zemenēm vai pīlādžu želeju, Lapzemes siers ar smiltsēŗkšķu želeju, rupjmaizes kārtojums (rupjmaize briedināta melnā balzama un dzērveņu sulas mikslī), un man garšo Kalvadoss, it viss, un ja kāds ne visai, tad to var labot ar ābolu sulu!:)P un neiekārdināt man ne ar frī ar majonēzi, ne kečupainiem makaroniem, ne karbonādēm ar vai bez restēm, viss lētais 70.-90.gadu širpotrebs man negaršo nemaz. kotletes man arī negaršo.
| From: | str |
Date: | 4. Septembris 2015 - 22:09 |
---|
| | Re: lūdzu, nedaudzi piemēri | (Link) |
|
gaumīgi
| From: | nova |
Date: | 4. Septembris 2015 - 22:55 |
---|
| | Re: lūdzu, nedaudzi piemēri | (Link) |
|
gaumīgi vai negaumīgi, man pie dirsas, jo vienkārši garšo visvairāk. un šī man ir mīkla, kā cibiņi, kuri virtuvē ar prieku darina peresmalkas lietas, pie kurām man personīgi bail ķerties, var sasiekaloties uz makaroniem ar kečupu. lūk, gadsimta mīkla. un man arī nav nostaļģijas pēc veco laiku ēdieniem, ja nu vienīgi vecmāmiņas sietais cietais siers un krustmātes uz uguns plīts ceptās mīkstās siržupankūkas
| From: | str |
Date: | 4. Septembris 2015 - 23:16 |
---|
| | Re: lūdzu, nedaudzi piemēri | (Link) |
|
varbūt tieši tāpēc?
| From: | nova |
Date: | 5. Septembris 2015 - 08:56 |
---|
| | Re: lūdzu, nedaudzi piemēri | (Link) |
|
Es nepavisam nesapratu š jautājumu:( kas tāpēc un kam kāpēc:( | |