oblica - uz kurieni tā pasaule ripo? [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

uz kurieni tā pasaule ripo? [23. Aug 2012|14:50]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:23. Augusts 2012 - 15:19
(Link)
šis mani arī sadusmoja, būtu nu labāk palīdzējuši jau sadzemdētajiem bezmāju bērniem tikt pie ģimenēm. Bet acīmredzot pieaugušu cilvēku vēlmes ir primārākas par bērnu (es domāju bērnu namu iemītniekus) interesēm.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:23. Augusts 2012 - 15:21
(Link)
Jā! Tur jau tas absurds, ka adopcijas process ir vieni birokrātijas džungļi + pārbauda potenciālo adoptētāju sīki un smalki: no sodāmības un dzīvojamās platības līdz kaimiņu izklaušināšanai, vai mūziku par skaļu neklausās, bet šite vienīgais kritērijs - sievietes vecums! Ideāli!
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:23. Augusts 2012 - 15:36
(Link)
Kā rāda mani novērojumi, ļoti bieži žurnālisti kaut ko atstāsta tā, ka miesīga māte neatpazīs. Neenu, varbūt arī ir tik traki un varbūt pat ir vēl trakāk, bet veidot savu viedokli tikai pēc raksta ir drusku...eee...steidzīgi :)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:23. Augusts 2012 - 15:46
(Link)
Es neveidoju viedokli pēc raksta. Es vnk skaļi paužu, ka esmu PRET mākslīgās apaugļošanas finansēšanu no valsts budžeta. Pamatā jau tāpēc vien, ka uzskatu - tādu ekstru varētu atļauties valstis, kurās ir ļoti labi sakārtota medicīnas un aprūpes sistēma. Es esmu PRET to, ka mana nodokļos samaksātā nauda tiek novirzīta procedūrai, kuras veiksmīgs iznākums ir apmēram 1 gadījumā no 3-5. Es esmu PRET to, ka man jāapmaksā kāda vēlme atražoties. Es saprastu, ja citas iespējas nebūtu, kā izpausties bet ir - tak paņem kaķi patversmē, ja adopcija šķiet pārāk liels risks!
From:[info]unpy
Date:23. Augusts 2012 - 15:58
(Link)
Gan jau, ka pajokoja vienkārši, jā.