oblica - ? [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

? [17. Feb 2012|09:05]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]krii
Date:17. Februāris 2012 - 12:37
(Link)
Vaiīiii! Tu gan esi nīgra!:)
1) es pati nestrādāju iecirknī, bet ļoti labi zinu, kāds darba apjoms tas ir, un šobrīd par to tiešām maksā nožēlojami maz. Tā nav vēlētāju vaina, un ne par to ir stāsts. 2)Stāsts ir par to, ka referendums ir, lai noteiktu, cik cilvēku ir PAR un cik - PRET grozījumiem. To arī skaita iecirkņu komisijas. Tādas nožēlojamas asprātības kā ar lūpu krāsu nozieķēti un lozungiem vai pantiņiem aprakstīti biļeteni pēc 16-18 stundu darbadienas nevienu neuzrunā. Un, pat ja kādam no iecirkņa komisijas - hipotētiskam Jānim Bērziņam - tas liktos forši vai interesanti, vienīgais akcijas efekts būtu dažas sekundes ilgs Jāņa Bērziņa smaids.3) No iepriekšējā secinu, ka Dūles rīkotā akcija ir bezjēdzīga un stulba. 4) Ieraksts bija par Dūli un viņa akciju, par ko arī paudu viedokli savā komentārā, man liekas ļoti neloģisks Tavs sašutums par to, ka es pie šī ieraksta nemainu tematu un neklāstu savus uzskatus par Lindermani, Dzintaru vai ...nezinu, Kristīni Agileru, piemēram.
From:[info]nulle
Date:17. Februāris 2012 - 13:38
(Link)
nu, ja tādu "akcijas biļetenu" būtu pietiekami daudz, tad Jānis Bērziņš nebūtu vienīgais, kas to novērtētu.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:17. Februāris 2012 - 14:01
(Link)
Baidos, ka tomēr nē. Sabojāto biļetenu skaits ir tikai sabojāto biļetenu skaits, stipri šaubos, vai kāds no politiķiem vispār tajā ailītē ieskatīsies un vēl vairāk - vai sāks domāt, kas ar to gribēts pateikt. Ja nu vienīgi - ka iecirkņos jābūt labākam apgaismojumam.:)
Jebkurā gadījumā - uz lapiņas uzzīmēto pimpi vai uzrakstīto dzejoli redzēs tikai un vienīgi Jānis Bērziņš un Anna Liepiņa, kuri pārskaitīs konkrēto kaudzīti, pirms to iesaiņos sainī, kurš pēc diviem mēnešiem tiks iznīcināts.
Ja ir viedoklis, ka referendumam nevajadzēja notikt, to labāk ir paust, vienkārši neejot un nebalsojot. Tādējādi netiktu palielinātas rindas iecirkņos,(prognozējams, ka tādas būs), balsu skaitītāji tiktu kādu stundu agrāk mājās, apkopējām būtu jāmēž mazāk dubļu no telpām.