oblica - ? [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

? [17. Feb 2012|09:05]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
From:[info]unpy
Date:17. Februāris 2012 - 09:18
(Link)
Nav tik traki, summa nav tik baisa, lai kāds pārītis līdzvērtīgi domājošu uzņēmumu īpašnieku pilnīgi godīgi nevarētu godprātīgi samesties un atbalstīt šo pasākumu, lai sajustos izrādījuši radošu pilsonisko iniciatīvu, par kuru mazbērniem stāstīt pēc tam.
From:[info]fedrs
Date:17. Februāris 2012 - 09:32
(Link)
Ko tik visu cilvēks nevarētu.
From:[info]unpy
Date:17. Februāris 2012 - 09:40
(Link)
Ai, beidz, pirms referenduma par iestāšanos ES ar līdzbiedriem par saviem līdzekļiem sadrukājām plakātus, kuros aicinājām balsot "pret", tiesa, toreiz tik daudz līdzekļu nebija, lai apmaksātu reklāmas stendus, bet fakts ir fakts.

Tieši tāpat, pirms gadiem, lai ko mainītu konkrētajā pagastā, pirms pašvaldību vēlēšanām sanāca nodibināt biedru apvienību, kuri startēja pagasta vēlēšanās, naudas nebija nemaz, palūdzu draugiem, apmaksāja gan plakātus, gan visādus uzsaukumus pa pastu pagasta iedzīvotājiem, apmaksātātājiem pilnīgi no tā nekada labuma nebija.
From:[info]fedrs
Date:17. Februāris 2012 - 10:11
(Link)
Protams! Un vēl visādi citādi var būt. Piemēra, varbūt Viesturs pieteicās sms kredītam par 10% mēnesī, vai arī akciju slepus finansē Vispasaules lodīšu pildspalvu aizsardzības kustība. Vispirms jāuzzin fakti, pēc tam būs pamats sniegt savu novērtējumu. :)