oblica - Paldies, unpy! [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Paldies, unpy! [5. Sep 2011|11:21]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
From:[info]antons_v
Date:5. Septembris 2011 - 12:48
(Link)
1. Šito psiholoģijā sauc "iemācītā bezpalīdzība" (learned helplessness). Ja jau tu neko nevari ietekmēt, tad laikam atliek tikai cēli beigt savu ciešanu ceļu padarot sev galu.

2. Kur tu ņēmi to, ka viņi kaut ko nespēj pamatot? Avotu, lūdzu. Un kas tur slikts, ja Jēkabpils rajonā pastniecei samaksā par reklāmu izplatīšanu?
From:[info]unpy
Date:5. Septembris 2011 - 13:06
(Link)
1.Un ka sauc psiholoģijā to fenomenu, kad jāmeklē kaut kādi onkuļi, kas tavu dzīvi sakārtos Tavā vietā?:)) Ar manu dzīvi viss ir ok, un es to ietekmēju pilnā mērā:))

2.Pameklē pats internetos, neesmu Tev nekāds kalps, bija raksti par to, kā un kamdēļ PS pārstāvji neieradās uz "vienotības" biroja atklāšanu. Tad pastniecei tomēr samaksāja, nevis viņa bija "brīvprātīgais izpalīgs"? :D

Tiešām ieteiktu neturpināt šo tēmu, neesmu nekāds tantuks no laukiem, nenovaldīšos vēl un izgvelzīšu ko tādu, par ko visa veida "Vienotības" pārstāvji Tev tiešām pateicīgi nebūs:))
From:[info]antons_v
Date:5. Septembris 2011 - 13:21
(Link)
Atvainojos, protams, par traucējumu, bet esmu spiests iebilst pret taviem sagrozījumiem.

1. Nekur neesmu teicis, ka meklēju onkuļus, lai viņi "sakārtotu dzīvi manā vietā", tā ka nešuj nu bumbas. Uzsveru, ka cenšos vienīgi nepieļaut, lai onkuļi sadirš visu vēl vairāk.

2. Pirmkārt, pierādījumus saviem apgalvojumiem vajadzētu gādāt pašam, tā ir elementāra konsekvence. Otrkārt, es nekur neteicu, ka pastniecei kāds būtu maksājis vai arī ka avīzi izplata brīvprātīgie - es tikai izvirzīju šādas versijas, jo par to vienkārši neko nezinu.

Manis pēc tu vari izrunāties kā gribi. Tiem, kam ar kritisko domāšanu un argumentāciju nav tādā pakaļā, kā tev, tas nekādi nekaitēs.
From:[info]unpy
Date:5. Septembris 2011 - 13:45
(Link)
1.Es, protams, savukārt, teicu, ka "neko nevaru ietekmēt"? Man ir vienalga, kuri no onkuļiem kaut ko sadirsīs vēl vairāk - vai tie būs no "Vienotības" vai no SC, tiešām vienalga. Saulītē nepacels nedz vieni, nedz otri, nedz trešie.

2.Te pierādījumus vajadzētu gādāt pašiem, te nezini par ko pats runā - tad tās ir tās slavenā elementārā konsekvence un paraugs ideālai kritiskajai domāšanai un argumentācijai?:))

Da nu. Ceru, ka Tev vismaz par šo maksā.
From:[info]antons_v
Date:5. Septembris 2011 - 14:11
(Link)
1. Man grūti saprast, kā tava spēja kaut ko ietekmēt saistās ar tavu absolūto pārliecību, ka "onkuļi tāpat visu sadirsīs".

2. Kur tad ir nekonsekvence? Es nekur neesmu teicis, ka kaut ko zinu par "Vienotības" reklāmas materiālu izplatīšanu - uz šādu kompetenci pretendēji tu. Savukārt, ja tu izvirzi apsūdzības, tad pats arī meklē pierādījumus.

Pēc šīs pašas loģikas var jautāt, vai nemaksā tev, lai tu aģitētu par to, ka vēlēšanās nevajag piedadlīties.