Dienas prieks |
[14. Nov 2009|11:58] |
|
|
|
Comments: |
ak tu mūžš - kādi jūs te gurmāni! es daru vienkāršāk - ziv ola milti panna un visi saka ka mutē kūst, tāpat vistu plikā ūdenī vāru - garšu jau dod pats produkts ne garšvielas, gaļu ar' - ierīvē ar rupjo sāli un uz oglēm, pa virsu slapju kartonu un iet šmakstēdams
mēs vienkāršu ļaužu - paēd šitā sagatavot, pēčāk tā pagatavotu. Pēc tam stāsta citiem, lai ar pa vienkāršo var. A tā sarežģīti - olās, miltos. Ierīvēt ar rupo sāli. Nu tas jau i pa feinšmekeru gaumei! :)
svarīga ir paša produkta kvalitāte un izsalkums
| From: | oblica |
Date: | 14. Novembris 2009 - 17:14 |
---|
| | | (Link) |
|
Redzi, pēc tam, kad laulenis mani lutinājis ar kartupeļu biezeni un vistas mādziņām krējuma mērcē, ikdienas sidriem un keksiem, tad to, ka es viņam, dienā, kad man brīvs, bet šis strādā, pasniegtu vakariņās ūdenī vārītu zilganu tipa ķekavas vistu, viņš varētu uzskatīt par smalku ņirgāšanos. :)
bet tu pamēģini vistu uzvārīt (pirmais ūdens jālej nost) - redzēsi ku gardi sanāk. ķekavas gan labāk neņemt
| From: | oblica |
Date: | 15. Novembris 2009 - 09:48 |
---|
| | | (Link) |
|
:) esmu mēģinājusi - sīcei. :) | |