Dienas prieks |
[14. Nov 2009|11:58] |
|
|
|
Comments: |
Zandartu filejās. Ja jamais nebūt bijis Tev saldēts, tad varētu baigi viltīgo pasācienu ieteikt. Bet tāk jamais drošvien saldēts bija, tad atlaidini, satais filejas, filejas atstāj uz stundu vīnā, kuramais Tev drošvien balts un sauss mētājas, ibo nedzer tu skābuļus un sausos bet tik portveinu, tātad - samarinē stundu vīnā to filej, un tad saliec iekš folij un tad nah tai savā cepeškrāsnī iekšā. Primš tam samočī sviestu+dilles+sāli iekš to filejs pusēm, visvienkāršāk ir sasmērēt to folij, bet tad bieži gadās saplēst. Es tad nedaudz sasildu iekš makroviļņu krāsns to sviestu un ta iemērc to filej viscaur un ta apvārtus sagrieztās dillēs. Sacep to filej, būs gatava 10-12 min laikā ij garšos labi. Šito vīram nedod - dod man. Es novērtēš vairāk, nekā tas mājas sesks no Preiļiem. :D
| From: | oblica |
Date: | 14. Novembris 2009 - 12:41 |
---|
| | | (Link) |
|
Saldēts gan. Kad taisīšu, aicināšu ciemā. :) | |