oblica - Par to nelaimīgo ķirbi [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par to nelaimīgo ķirbi [24. Okt 2009|18:25]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]blondais_terors
Date:26. Oktobris 2009 - 21:10

Ķirbju sautējums

(Link)
300g ķirbis, 1-2 tomāti, 2 kartupeļi, 1 paprika, 100g skābais krējums, sviests vai margarīns, sāls, zaļumi.

Ķirbi sīki sagriež, apcep pusgatavu, pārliek katliņā, pievieno krējumu, tomātus (var iepriekš apcept), papriku. Kad ķirbis mīksts, pievieno sāli, atsevišķi izceptos kartupeļus un samaisa. Pārkaisa ar zaļumiem.

Var taisīt ar malto gaļu - vispirms apcep un liek katlā kā pirmo un tad visu pēc receptes.
šis arī bij garšīgs sautējums, es parasti taisu ar malto gaļu.
Lai labi garšo :)