oblica - cepējas diždarbi [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

cepējas diždarbi [5. Aug 2009|10:18]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:5. Augusts 2009 - 10:26
(Link)
Man programmā vēl ir saldskābā mērce pēc tantes receptes un gan jau kāds brūkleņu ievārījums - bet vietas ledusskapī jau tagad pamaz :)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:5. Augusts 2009 - 10:27
(Link)
Saldskābo mērci pastāsti - ja tur piedalās tomāti, es arī varētu mēģināt, citādi jau vairs nesaprotu, ko ar šiem iesākt.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:5. Augusts 2009 - 10:30
(Link)
Man recepte jāprecizē, bet tur bija tomāti, burkāni kabači, paprika, kaut kādi garšaugi un visam piegāza klāt etiķi - galā sanāk saldskābs ķausis (kur kabaču gabaliņus mierīgi var noturēt par ananāsiem). Neesmu vēl saņēmusies (un tomāti un burkāni mājās vēl nav izauguši), bet kaut kad noteikti uztaisīšu.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:5. Augusts 2009 - 10:31
(Link)
Aha, skaidrs - tipa vīriešu zaptes variācija.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:5. Augusts 2009 - 11:11
(Link)
Kabačus par ananāsiem var noturēt, ja saliek kopā ar cidonijām.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:5. Augusts 2009 - 11:11
(Link)
parasti gan ķirbi izmanto.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:5. Augusts 2009 - 11:17
(Link)
Mēs kādreiz taisījām kompotā cukini ar cidonijām, ar tādu pašu ananāsu efektu :)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:5. Augusts 2009 - 11:20
(Link)
mhm, cukini jau smalki, bet visās vīriešu "zaftes" variācijās es gan kabačus par ananāsiem nekad nespēju asoicēt..
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:5. Augusts 2009 - 11:26
(Link)
Es, ēdot to tantes taisīto ķausi, biju svēti pārliecināta, ka viņā ir ananāsi :)