| cepējas diždarbi |
[5. Aug 2009|10:18] |
|
|
|
|
| Comments: |
Man recepte jāprecizē, bet tur bija tomāti, burkāni kabači, paprika, kaut kādi garšaugi un visam piegāza klāt etiķi - galā sanāk saldskābs ķausis (kur kabaču gabaliņus mierīgi var noturēt par ananāsiem). Neesmu vēl saņēmusies (un tomāti un burkāni mājās vēl nav izauguši), bet kaut kad noteikti uztaisīšu.
Aha, skaidrs - tipa vīriešu zaptes variācija.
Kabačus par ananāsiem var noturēt, ja saliek kopā ar cidonijām.
parasti gan ķirbi izmanto.
Mēs kādreiz taisījām kompotā cukini ar cidonijām, ar tādu pašu ananāsu efektu :)
mhm, cukini jau smalki, bet visās vīriešu "zaftes" variācijās es gan kabačus par ananāsiem nekad nespēju asoicēt..
Es, ēdot to tantes taisīto ķausi, biju svēti pārliecināta, ka viņā ir ananāsi :) | |