pam-param |
[27. Jul 2009|13:50] |
|
|
|
Comments: |
| From: | ld |
Date: | 27. Jūlijs 2009 - 14:50 |
---|
| | | (Link) |
|
es negribu atkaartoties, bet manai draudzenei puse gjimenes nomira. teetis savu jaundzimusho redzeeja tikai tad, kad pamodaas no komas un mazais jau bija paaris nedeeljas vecs.
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=72624http://www.apollo.lv/portal/news/73/articles/41770/0http://www.media.lv/kv200003/000322/08.htmNu, lūk - tirgū pirktu gaļu taču neviens vēlreiz uz pārbaudi nenes. I togo - no tirgū nopirktas gaļas inficēties ir lielāks risks, jo cilvēks paļaujas, ka tā ir pārbaudīta, gatavo, īpaši nepiedomājot, cik ilgi tā termiski jāapstrādā, lai trihinellas ietu bojā. Parasti mežacūkas gaļu sasaldē vispirms, kas jau ievērojami samazina trihinellu izdzīvošanas iespēju + no tās NEKAD negatavo šašliku, steiku. Kotletes pēc izcepšanas sautē vismaz 1 h, gaļu 'termiski apstrādā vismaz 2 h. | |