oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

27. Jul 2009|15:31

oblica
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=72624
http://www.apollo.lv/portal/news/73/articles/41770/0
http://www.media.lv/kv200003/000322/08.htm
Nu, lūk - tirgū pirktu gaļu taču neviens vēlreiz uz pārbaudi nenes. I togo - no tirgū nopirktas gaļas inficēties ir lielāks risks, jo cilvēks paļaujas, ka tā ir pārbaudīta, gatavo, īpaši nepiedomājot, cik ilgi tā termiski jāapstrādā, lai trihinellas ietu bojā. Parasti mežacūkas gaļu sasaldē vispirms, kas jau ievērojami samazina trihinellu izdzīvošanas iespēju + no tās NEKAD negatavo šašliku, steiku. Kotletes pēc izcepšanas sautē vismaz 1 h, gaļu 'termiski apstrādā vismaz 2 h.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.