| Comments: |
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/160078/4747) | | From: | lee |
| Date: | 21. Februāris 2008 - 16:12 |
|---|
| | | (Link) |
|
var. Piem, Valmieras piens ražo no īstajiem taukiem. Vispār jau tās visas lietas atšķiras tikai ar vienu - vienos ir īstie tauki, otros augu tauki, kas visbiežāk ir palmu eļļa. Lai nerastos pārpratumi - palmu eļļas produktus tagad dēvē par "produktiem", principā sastāvā viss kā līdz šim un nekas nav mainījies, ne vienā ne otrā gadījumā. Un par veselīgumu runājot - nav jau nekas neveselīgs arī augu taukos, vismaz tā ārsti ir atzinuši. Abi divi gana labi.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/7729/1466) | | From: | kemune |
| Date: | 21. Februāris 2008 - 16:18 |
|---|
| | | (Link) |
|
jā, tikai garšo ta pēc štrunta
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/167302/9643) | | From: | oblica |
| Date: | 21. Februāris 2008 - 16:19 |
|---|
| | | (Link) |
|
ar kefīru vai tomātu sulu varu dabūt uz leju dajebko ;)), bet toč - īsta sviesta garšu ilgi neesmu izjutusi.
ar kefīru var dabūt uz leju arī kefīra produktu!
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/167302/9643) | | From: | oblica |
| Date: | 21. Februāris 2008 - 16:24 |
|---|
| | | (Link) |
|
:D Ei, nebaidi mani! :D
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/7729/1466) | | From: | kemune |
| Date: | 21. Februāris 2008 - 16:28 |
|---|
| | | (Link) |
|
pa pa, man jau liekas, ka arī rimčikā ir dabūjams tīri labs saldkrējuma sviests, es vismaz pērku un lietoju gan svaigu, gan kausētu (gī)
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/167302/9643) | | From: | oblica |
| Date: | 21. Februāris 2008 - 16:30 |
|---|
| | | (Link) |
|
es vairs neticu nevienam! /cēli paziņoja oblica un ar aizdomām paskatījās uz rosolu, ka tik ar nav tikai izstrādājums!/
nu, nē, rosols ir rosols, tas nekas, ka gatavots no visādiem izstrādājumiem
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/167302/9643) | | From: | oblica |
| Date: | 21. Februāris 2008 - 17:03 |
|---|
| | | (Link) |
|
:D Tātad, ēdīsim ROSOLU! | |