Comments: |
| From: | kemune |
Date: | 21. Februāris 2008 - 16:18 |
---|
| | | (Link) |
|
jā, tikai garšo ta pēc štrunta
| From: | oblica |
Date: | 21. Februāris 2008 - 16:19 |
---|
| | | (Link) |
|
ar kefīru vai tomātu sulu varu dabūt uz leju dajebko ;)), bet toč - īsta sviesta garšu ilgi neesmu izjutusi.
ar kefīru var dabūt uz leju arī kefīra produktu!
| From: | oblica |
Date: | 21. Februāris 2008 - 16:24 |
---|
| | | (Link) |
|
:D Ei, nebaidi mani! :D
| From: | kemune |
Date: | 21. Februāris 2008 - 16:28 |
---|
| | | (Link) |
|
pa pa, man jau liekas, ka arī rimčikā ir dabūjams tīri labs saldkrējuma sviests, es vismaz pērku un lietoju gan svaigu, gan kausētu (gī)
| From: | oblica |
Date: | 21. Februāris 2008 - 16:30 |
---|
| | | (Link) |
|
es vairs neticu nevienam! /cēli paziņoja oblica un ar aizdomām paskatījās uz rosolu, ka tik ar nav tikai izstrādājums!/
nu, nē, rosols ir rosols, tas nekas, ka gatavots no visādiem izstrādājumiem
| From: | oblica |
Date: | 21. Februāris 2008 - 17:03 |
---|
| | | (Link) |
|
:D Tātad, ēdīsim ROSOLU! | |