smīns - aptauja
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
15.2.05 11:20
aptauja

68CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

nfoworm
nfoworm
ZXpower
15.2.05 13:02

Veciit - re kur mani komentaari:
1) A3 sucko - kaa jau [info]cane teica zog, kaa arii nav iipashi eerts - it sevishkji garaaka auguma cilveekiem kaa jebkursh Audi
2) BMW ir labs risinaajums, tachu vai tu esi gatavs maksaat par taa autinja remontiem? Regulaari braukaajot var naakties katru meenesi likt iekshaa diezgan labas summas, jo visas detaljas tam auto ir diezgan padaargas. Tad jau labaak izveelies 3.seeriju - buus drusku leetaak. Mans ideaalais ieteikums ir E30 316 vai 318 no 88.-91.gadam. Vecaa bundzha un piekare + jaunais motors (tas kas jau ieksh E36). Vieniigi labaak ir njemt tuvaak 91.gadam, buus mazaak nojaats.
3) Focus - vienkaarshs gjimenes vaguuns ;) Nothing special, tachu darba vajadziibaam vajadzeetu kalpot OK.
4) Accord - ir OK, tachu detaljas buus daargaakas nekaa Civicam - un ja kaut kas sap...ies no elektronikas - dabuusi galu :)
5) Civic - tad jau labaak izveeleeties to modeli, kas ir kaa Caunem rallijaa (vislabaak jau protams Type-R ;)), jo tevis izveeleetais ne ar ko iipashu neizceljas. Man vienam pashreizeejam koleegjim ir - shis jau kaadu laiku grib mainiit, tachu nekaadi nevar sanjemties. A tas mazaakais Civics ir labaak vadaams, bez tam arii ietilpiiba ir pusliidz OK.
6) Galants - sucks by default. Viss ir nezheeliigi daargs. Piekare muusu celjiem nav iipashi piemeerota - aatri luust. Ja ir automaats - tad ir diezgan liela iespeeja, ka var noklaaties kaarba - it sevishkji pie lielaaka nobraukuma. Ja nav uzlikti normaala izmeera ripulji - nevareesi noparkoties ne uz vienas borgjuuras - jo deelj garaa un zemaa purna sanaaks visu laiku to dauziit un skraapeet. Vietas iekshaa normaali ir tikai diviem cilveekiem priekshaa, aizmuguree vari tureet tikai beernus vai somas.

Veel iesaku apskatiit Mazda 323F (1998-2001 posms) - diezgan normaals ietilpiigs universaalis par sapraatiigu cenu un diezgan ietilpiigs. Tiesa stila zinjaa pieliidzinaams Focus vaguunam ;)
Veel der apskatiit Toyota Corolla un Opel Astra (to kas ir lielaa Astra - laikam no 1998gada saakot) un Vectra (arii 90gadu vidus). Protams, nav nekaadas MEGA STILA mashiinas, tachu labi darba zirgi.
Sakostiem zobiem varu ieteikt arii Renault Megane (to kas ieprieksheejais modelis) - nekas pretenciozs, tachu arii labi kalpo. Protams var jau pirkt Megane Coupe - buus tiiri OK, vieniigi ietilpiiba.... ehhh... buus pamaz ;)

Taas nu ir manas domas par auto, ko var izmantot ikdienaa nemaksaajot MEGA daudz uztureeshanas izdevumus. Tachu, ja ir vajadziigs auto stilam... tad taa jau ir pavisam cita saruna :)


ReplyThread
nfoworm
nfoworm
ZXpower
15.2.05 13:06

Ak jaa - galiigi aizmirsu piemiineet savu favoriitu - Subaru Impreza (96-2000) neturbo 2.0l. Pietiekoshi dinamisks, ar izturiigu piekari, AWD, arii pietiekoshi eerts garaaka auguma cilveekiem, remonta izmaksu zinjaa sameerojams ar Hondaam (shur tur pat leetaak). Protams, var jau pirkt jauno Imprezu, tachu taa buus nedaudz (subjektiivs viedoklis sekos ;)) shvakaaka par taada pasha tilpuma ieprieksheejo Imprezu - laikam jau galvenokaart deelj pashmasas. Pavisam kruti protams ir iepirkt Turbo Imprezu, tachu pie mums taadas normaalas diezvai tu atradiisi, jo lielaakaa dalja tirgojamo ir jau nojaatas, a normaalas - maksaas +/- 10-12 tuukst. EUR. Tas gan atkal attiecas uz 96-2000 gada Imprezaam.


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
15.2.05 16:23

uz Imprezām skatījos, bet nu nepatīk man parastās pēc izskata. turbo imprezas ir ar tiem sīkumiem, kas viņas padara par auto:) parastās ir tādas drausmīgi nekādas, bet nu neesmu iekšā sēdējis un tā


ReplyThread Parent
nfoworm
nfoworm
ZXpower
15.2.05 16:51

Apkarinaat ar plastmasaam var jebkuru autinju pataisot to par taadu pat UBERDAMPI kaa jebkursh tavs sapnju auto. Tieshi tas pats attiecas uz parasto Imprezu. Piepirkt klaat spoileri alja Prodrive un prieksheejo bamperi un lielus migleniekus nav nekaadu probleemu. Tieshi taapat ar kaltajiem diskiem uz R16. Kraasu ar var piemekleet acij tiikamu :)
Salons gan Imprezai buus tuvaaks tam, kaads ir vairums japaanju mashiinaas - attieciigi arii ieguustamaas elektro ekstras :)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
15.2.05 16:57

ar domu, ka salons būs tip ok?
un tu taču domā kaut ko šitādu?
http://auto.reklama.lv/win/data/pswd/autoone.html?MessageID=21085388


ReplyThread Parent
nfoworm
nfoworm
ZXpower
15.2.05 17:18

Aga - saloni BTW gan parastajaam, gan turbo imprezaam taa modelja ir identiski :)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
15.2.05 17:24

tad būtībā tavi ieteikumi ir Octavia un Impreza?:) visai atšķirīgi no sākotnējā:)


ReplyThread Parent
nfoworm
nfoworm
ZXpower
15.2.05 17:56

Tie ir papildus saakotneejiem :) Impreza preferable :)

Ja atljausies iegaadaaties WRX STI PPP - tad tu buusi Very OK :)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
15.2.05 18:06

nu labi, nevajag jau par mani ņirgāties:) WRX drošvien varēšu atļauties pēc gadiem 10:)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
15.2.05 16:22

vajag kaut ko pa vidu:) tb starp stila un darba:) 3. bembi un it sevišķi ar veco virsbūvi točna negribu. Audi nebūtu pircis jebkurā gadījumā tāpat kā Opel un VW zagšanas dēļ. kaut kā rausta. Par micuku jau tagad ir tik daudz sliktu ziņu...:) tā ka sanāk Civic vai Accord. jāpiebilst, ka šie auto bildēs ir tikai uzskates materiāli nevis izvēlēti konkrēti auto:) tādēļ Civic gadījumā es arī izvēlētos hečbeku visticamāk. es gan nesapratu, ko tu domāji ar Caunes auto, jo jauno man maks nepavelk (zem 10k eiro neesmu normālu redzējis man liekas). un Accords ir foršs:)


ReplyThread Parent
moon
moon
moon
15.2.05 16:27

nu tad esi slikti skatiijies:))
te viens ir
un 9,4K par mashiinu kurai ir 5700 nobraukums..
bet nu ganjau vaachos var dabuut arii leetaak:)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
15.2.05 16:37

nu bet es jau teicu, ka man 7k ir absolūti griesti


ReplyThread Parent