smīns - Komentāri
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
15.2.05 13:02

Veciit - re kur mani komentaari:
1) A3 sucko - kaa jau [info]cane teica zog, kaa arii nav iipashi eerts - it sevishkji garaaka auguma cilveekiem kaa jebkursh Audi
2) BMW ir labs risinaajums, tachu vai tu esi gatavs maksaat par taa autinja remontiem? Regulaari braukaajot var naakties katru meenesi likt iekshaa diezgan labas summas, jo visas detaljas tam auto ir diezgan padaargas. Tad jau labaak izveelies 3.seeriju - buus drusku leetaak. Mans ideaalais ieteikums ir E30 316 vai 318 no 88.-91.gadam. Vecaa bundzha un piekare + jaunais motors (tas kas jau ieksh E36). Vieniigi labaak ir njemt tuvaak 91.gadam, buus mazaak nojaats.
3) Focus - vienkaarshs gjimenes vaguuns ;) Nothing special, tachu darba vajadziibaam vajadzeetu kalpot OK.
4) Accord - ir OK, tachu detaljas buus daargaakas nekaa Civicam - un ja kaut kas sap...ies no elektronikas - dabuusi galu :)
5) Civic - tad jau labaak izveeleeties to modeli, kas ir kaa Caunem rallijaa (vislabaak jau protams Type-R ;)), jo tevis izveeleetais ne ar ko iipashu neizceljas. Man vienam pashreizeejam koleegjim ir - shis jau kaadu laiku grib mainiit, tachu nekaadi nevar sanjemties. A tas mazaakais Civics ir labaak vadaams, bez tam arii ietilpiiba ir pusliidz OK.
6) Galants - sucks by default. Viss ir nezheeliigi daargs. Piekare muusu celjiem nav iipashi piemeerota - aatri luust. Ja ir automaats - tad ir diezgan liela iespeeja, ka var noklaaties kaarba - it sevishkji pie lielaaka nobraukuma. Ja nav uzlikti normaala izmeera ripulji - nevareesi noparkoties ne uz vienas borgjuuras - jo deelj garaa un zemaa purna sanaaks visu laiku to dauziit un skraapeet. Vietas iekshaa normaali ir tikai diviem cilveekiem priekshaa, aizmuguree vari tureet tikai beernus vai somas.

Veel iesaku apskatiit Mazda 323F (1998-2001 posms) - diezgan normaals ietilpiigs universaalis par sapraatiigu cenu un diezgan ietilpiigs. Tiesa stila zinjaa pieliidzinaams Focus vaguunam ;)
Veel der apskatiit Toyota Corolla un Opel Astra (to kas ir lielaa Astra - laikam no 1998gada saakot) un Vectra (arii 90gadu vidus). Protams, nav nekaadas MEGA STILA mashiinas, tachu labi darba zirgi.
Sakostiem zobiem varu ieteikt arii Renault Megane (to kas ieprieksheejais modelis) - nekas pretenciozs, tachu arii labi kalpo. Protams var jau pirkt Megane Coupe - buus tiiri OK, vieniigi ietilpiiba.... ehhh... buus pamaz ;)

Taas nu ir manas domas par auto, ko var izmantot ikdienaa nemaksaajot MEGA daudz uztureeshanas izdevumus. Tachu, ja ir vajadziigs auto stilam... tad taa jau ir pavisam cita saruna :)


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.