krēpjlācis - sorry, vecīt, jāstrādā arī ellei [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sorry, vecīt, jāstrādā arī ellei [Nov. 26th, 2019|04:43 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:November 27th, 2019 - 04:14 pm
(Link)
OK, paldies par atbildi, saprotami. Man vēl nav 30, bet par baznīcu vai jebkādu reliģiska / garīga rakstura organizāciju esmu atsācis domāt stiprāk tieši tādēļ, ka man arī baigi necepī modernā cilvēka stāvoklis. Esmu kristīts un iesvētīts kā katolis. Interesanti, ka arī mans ebreju vectēvs kopā ar mani bērnībā apmeklēja katoļu baznīcu.
From:[info]krishjaanis2
Date:November 27th, 2019 - 04:21 pm
(Link)
Katoļiem, līdzīgi ebrejiem, interesanti ir tas, ka, viņuprāt, ja cilvēks ir reiz kristīts katoļu baznīcā, tad viņš mūžīgi ir tās loceklis, tāpēc viņi reģistros vienmēr uzrāda kristīto skaitu, ignorējo, cik no tiem regulāri un vai vispār apmeklē baznīcu.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:November 27th, 2019 - 10:48 pm
(Link)
Nedaudz izklausās pēc vēlmes lepoties ar lielāku statistiku :)
From:[info]avralavral
Date:January 11th, 2020 - 06:45 pm
(Link)
jā, Tu esi tas, ko angļi sauc par lapsed Catholic. kristības sakraments izdzina dēmonus (eksorcisma daļa), nodzēsa visas neražas, kas tev personīgi vilkās līdzi kopš Ādama (tas ir, arī visādus tavu senču grēkus). nekādi pasaules spēki nevar atcelt kristības sakramentu, kurš ir pārdabisks. pat ja tevi ekskomunicētu (par kaut kādiem šausmīgi smagiem pārkāpumiem) un permanenti liegtu komūniju ar Baznīcu, tu vienalga paliktu kristīts katolis. tu skaities Dieva bērns un velnam vara pār tevi ir ierobežota. + tavi sargeņģeļi raujas 24/7 tavā labā.