krēpjlācis - Rokmūzika [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Rokmūzika [Jun. 22nd, 2017|12:48 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]
[mood | lazy]
[music |Cough - Still They Pray]

Foo Fighters bija ļoti labi, perfekti izpildīts koncerts, ļoti patika arī visi iestarpinājumi un, šķiet, pat improvizācijas. Koncerts ilga 3 stundas, kurā tika spēlēti gan lielie hīti, gan kaut kas no jaunā albuma, gan arī vecākas dziesmas. Deivs Grols nav nekāds Kurts Kobeins, bet tieši tāpēc arī viņš ir izdzīvojis līdz mūsdienām. Un izdzīvojis diezgan pārliecinoši - laba rokmūzika, kas pielāgota vidusmēra klausītājam, tomēr saglabājot arī kaut kādu... panciskumu? Ne tajā nozīmē, kādā mūsdienās pankroks varētu būt pancisks, drīzāk tā kā noizs ir pancisks. "All my life" skanēja lieliski, "Best of you" pa vidu aizgāja totāla psihodēlija. Komunikācija ar publiku arī bija ļoti izklaidējoša, lielākā daļa Grola joku bija smieklīgi. Lielie ekrāni strādāja ļoti labi, nebija pat vēlmes mēģināt līst super tuvu, viņu montāžas džeki tur principā dzīvajā taisīja jaunus mūzikas videoklipus. Sieviete no "The Kills" arī ļoti forši piedziedāja divās jaunajās dziesmās, diemžēl pašus "The Kills" nokavējām, "Biffy Clyro" bija kaut kas drausmīgs, kas atgādināja nulto gadu beigu īmo / punkpop uzvaras gājienu, viņu laikā varēja pastāvēt rindās uz bāriņiem un tualeti. Ļoti stulbi bija tas, ka nevarēja nopirkt ūdeni pudelē, bārmeņiem bija komanda visu liet glāzēs.

Kopumā Lucavsala ir ļoti laba vieta lielam koncertam. Pēc tam bija arī interesanti vērot pūļa uzvedību pie Mūkusalas apļa. Visas tās mazās, tekalējošās skudriņas. Brauna kustība tas saucās, ja?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:June 22nd, 2017 - 01:47 pm
(Link)
Noklausījos koncertu pļaviņā aiz sētas, ekrāni tiešām bija spilgti un skaidri. :) Interesanti, ka viņi koncertu iesāka ar Everlong, ko noklausījos tieši pirms iziešanas no mājām pirms koncerta. :D Un goda vārds, domāju, ka viņi beigās tikai pajokoja, kad ar pirkstiem publikai jautāja, cik dziesmas vēl grib, lai nospēlē. :D Un visi tie uķi puķi fortune cookie tralala, protams, ka visiem patīk, ja komplimentē publiku :D