Nesen Palasīt citus Laiks Par mani Ninonas virtuve atpakaļ? atpakaļ? tālāk? tālāk?
Ļaļaļā
User: [info]ninona
Name: Birjuza
kaut kas
Gaišzils
ieskaties
Kopā
Sēžu augstā tronī -
Holēriķe, flegmātiķis un trīs(i) bērni
ninona
[info]ninona
Ieliešu citronu sulu jūsu pušumos.
Kopā ar P 15 minūšu laikā (ar sagatavošanos, nokopšanu un foto) uztaisījām citrona "suni" ar selerijas kātu kājām, tomāta galvu un ķīnas kāposta gabaliņu ausīm.
Sliktā ziņa rman - nevis tāpēc, ka to prasa dārziņš (neprasa, piektdien jānes rudens veltes pārveidošanai audzinātāju vadībā), bet tāpēc, ka daži vecāki pacentušies "tāpēckatādastradīcijas" un sanesuši šodien uz dārziņu. Un P arī tad savajadzējās, grrrrrr.
5 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties
Comments
virginia_rabbit From: [info]virginia_rabbit Date: 25. Septembris 2017 - 22:49 (Links)
ja godīgi,man nav skaidra cepšanās par tiem dārzeņu sūdiem,tas ir vieglākais no visa, pat nekas īp. nav jāgādā. iespraud kartupelim acis un gatavs. visi pārējie tērpi, dāvanas, atribūti patiešām prasa laiku un resursus, bet šie... vismaz kaut kāda pārmaiņa plastilīna un guašu rutīnā.
From: [info]ninona Date: 26. Septembris 2017 - 07:41 (Links)
Man personīgi besī ēdamu produktu izķengāšana. Un P vēl tā ideja taisīt tieši tā un ne citādi, kas vēl nozīmēja kaut ko speciāli pirkt. Mūsu bērnībā takš izstādē lika jokus-spokus, kas pašiem dārzā saauguši. Tagad, kad dārzu nav...

Par tērpiem un tā - mūsu dārziņa līdzšinējā vadītāja vienkārši izbīdīja projektu un sagādāja dārziņam populārākās maskas. Tāpat, redz, nav prasība nest kropļotus dārzeņus, bet gan veselus nodarbībām. Pie mums nepastāv "mājasdarbi vecākiem" (ja neskaita reizi pāris gados kādu vecāku iestudētu izrādi, bet tas ir drīzāk tusiņš un nav obligāti).
virginia_rabbit From: [info]virginia_rabbit Date: 26. Septembris 2017 - 08:12 (Links)
nu bet ārpus dārziņa, vai tad jūs kopā netaisāt lietas? mums virtuve visu laiku ir darbnīcas stadijā - kartoni, ķīmijas eksperimenti, pussprādzis prusaks, herbārijs, man salīdzinoši ar E iecerēto papier mache masku, dārzeņu skulptūra butu kā atvaļinājums.
From: [info]ninona Date: 26. Septembris 2017 - 08:20 (Links)
Protams, taisām. Bet ir atšķirība starp taisīt tad, kad ir laiks un to, kas interesē (vai ir noderīgs) pašiem, un taisīt kaut ko obligāti "čerez ņemogu". Katrā ziņā ēdienu labu prātu neķengājam.

Vispār meitenēm ļauju pašām brīnumus taisīt, nejaucos (ja vien iecere neprasa izlietot puspudeli veļas līdzekļa, protams). Šis ir M lauciņš, no visa kā pati konstruē visu ko.
virginia_rabbit From: [info]virginia_rabbit Date: 26. Septembris 2017 - 08:25 (Links)
nu ok ok, vnk tik daudz ažiotāžas tādam niekam frendlistē katru gadu, domāju - vai tiešām šī būtu tā lielākā bd problēma, vai arī tas ir tāds socks un sandals, par ko paraukt degunu.
5 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties