Nesen Palasīt citus Laiks Par mani Ninonas virtuve atpakaļ? atpakaļ? tālāk? tālāk?
Ļaļaļā
User: [info]ninona
Name: Birjuza
kaut kas
Gaišzils
ieskaties
Kopā
Sēžu augstā tronī -
Holēriķe, flegmātiķis un trīs(i) bērni
[info]ninona
Vakar M sāka drupt viens bojātais zobs, naktī miegu traucēja klepojoša P un vispār, tāpēc nolēmu no paša rīta sākt strādāt, jo, kas to zina, cik izčakarēta būs diena.
Uzmini nu, kā šī diena sākusies! Protams, kolīdz biju pie datora iekārtojusies ar cigoriņu krūzi, mani sabļāva nelaimīga P, kura tagad jau laimīgi strebj kakao. Pēc 15 minūtēm piecēlās arī M.
Un kur tad mans rīta darba laiks? Imagināram kaķim zem astes! Lūk, kur!

Tā kā neviena no meitenēm neizrāda nopietnas slimības pazīmes (nu, tikai kairinošs klepus, aizlikts deguns...), abas vēlāk pa iestādēm, bet man jārēķinās, ka P rīt var būt būs mājās, bet M šodien-rīt jāved pie zobārsta zobraut.

Priekā!

//Un vēlāk izrādās, ka vispār nekur tie bērni šodien nedodas, jo abi maķenīt "silti"; kā izorganizēt zobraušanu, vispār nav saprašanas.
2 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties
Comments
kihelkonna From: [info]kihelkonna Date: 21. Novembris 2016 - 09:30 (Links)
nesen mazmurkšķim nodrupa plombētais dzeroklis, aizgājām pie akūtā zobārsta, tas teica, ka to zobu mierīgi var atstāt, kamēr izkritīs pats. tā i atstājām, nesāp.
From: [info]ninona Date: 21. Novembris 2016 - 09:34 (Links)
Nu, šitais jau labu laiku prasījās tikt pilnībā likvidēts, vienkārši iebāzām galvu smiltīs un gaidījām nezko. Turklāt tas "nodrupa" ir simboliski teikts, faktiski nodalījās viena no atlikušajām zoba daļām. Tagad tur ir tikai saknes (cik nu piena zobam palicis), viena mala un daudz gaļas pa vidu. Gaļa un asā šķautne traucē dzīvot.
2 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties