Nesen Palasīt citus Laiks Par mani Ninonas virtuve atpakaļ? atpakaļ? tālāk? tālāk?
Ļaļaļā
User: [info]ninona
Name: Birjuza
kaut kas
Gaišzils
ieskaties
Kopā
Sēžu augstā tronī -
Holēriķe, flegmātiķis un trīs(i) bērni
ninona
[info]ninona
Katru gadu tracina šis moments, kad ar softšellu nepietiek, bērnus mocīt ar daudzām zem-jakām negribas, bet ziemas fufas arī gluži "neklājas" vilkt, nu, vai arī tās nemaz nav sagādātas (lol).

Tā šodien M mazliet pasala. Savukārt V uz dārziņu devās koši rozā ziemas pufaikā, kas kādu izmēru par lielu. Kamēr uz apģērba nav lieliem burtiem rakstīts "girl" vai "princess", tikmēr tas neatkarīgi no savas krāsas nekā nevar skaitīties meiteņu, vai ne? :D Problēma ir tikai ar izmēru, vot.

Un mūsu ciema katlumāja ar iedarbināta, A iet pieslēgt mājai apkuri! !! !!!
2 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties
Comments
neraate From: [info]neraate Date: 20. Septembris 2021 - 14:37 (Links)
Es esmu izvilkusi savu ziemas Didriksonu. Puika iet ar paplānu pufaiciņu pa virsu hūdijam un garroku maikai, sīces dažas dienas nosala plānajās smukajās vējjaciņās (ar nelielu siltinājumu) nu ir ar mieru vilkt siltos legingus un īsos 'tārpus'. Lai Dievs nogrābstās par šīm fašionistām. No pusotra gada vecuma jau dzen mani kaktusā, jo vajag smukiņi un tā un šitā un nezinkā un vienai ja ne citādi, tad vecās brāļa drēbes
negaisiic From: [info]negaisiic Date: 20. Septembris 2021 - 15:44 (Links)
Apsveicu ar katlumāju!
Laikam jāsāk meklēt, kā tad mūsējo darbina, jo citādi man te velk pa visiem pakšiem. Šodien jo īpaši, kad ārā iestājās arī mitrenis!
2 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties