The · Nightqueens · Game


howl

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Jo vairāk man ir laika man pašai, jo šķiet, ka dzīve rit straujāk un straujāk arī notiek pārmaiņas. Ir cilvēki, kas uz šīm pārmaiņām mani ir iedvesmojuši un par to paldies viņiem. Bet vispār es jūtu, ka savā pasaulē esmu viena pati un man nav neviena, ar kuru varētu iet kopā. Pašai man jātiek ar savu dzīvi galā.
Katru dienu pie manis nāk daudz jaunas informācijas, kas izraisa galvassāpes, bet tās šoreiz ir gandrīz vai patīkamas, jo saprotu, ka tās ir no jaunās informācijas, kas grauj vecos uzskatus un veido jaunas pilnīgākas neironu shēmas manās smadzenēs. Parasti šāda sajūta ir kādā smadzeņu apgabalā, kurā es jūtu, ka izzūd kāds bloks, bet tagad tas notiek visās smadzenēs.
Viens no maniem mazajiem mērķiem šobrīd ir apgūt pēc iespējas vairāk veidus, kā palīdzēt cilvēkiem izrauties no ikdienas burzmas un rutīnas. Ir patīkami vērot cilvēkus, kas atbraukuši no Rīgas pie manis ciemos, sēž mierīgi dārza dīvānā un bauda mieru un klusumu. Vēlos arī apgūt dažādas masāžas tehnikas, jo tā ir lieta, ko man ļoti, ļoti patīk darīt – pati parasti to laikā aizeju tādā kā transā.
Vispār ik pa laikam gribas vienkārši kliegt un bļaustītes, ko arī daru. Paliek nedaudz vieglāk. Vakar es centos visu izdziedāt kā rezultātā tiku pie patīkami sāpošām balss saitēm, jo es dikti cenotos.
Tags: ,
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 4. Jūlijs 2010, 23:13, [info]mirror_image commented:
Haha, es te tikko bišķiņ izgāzos :D
Bet jā, varu padalīties tajos ajūrvēdas masāžas materiālos, ja ir vēlme.
* * *
[User Picture]
On 5. Jūlijs 2010, 22:44, [info]tethys_ commented:
Katrs savā pasaulē ir viens un to ir derīgi apzināties. Tomēr mums jau ir arī tāda kopējā pasaule :) Un arī to ir derīgi zināt :*
[User Picture]
On 6. Jūlijs 2010, 00:46, [info]nightqueen replied:
I know :*
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry