The Departed

« previous entry | next entry »
Dec. 29., 2006 | 12:48 am
music: The Allman Brothers - One Way Out

Pēc [info]martcore posta atcerējos, ka neesmu takš noskatījies subj. Tā nu vakar ņēmu un nokačaju no šamo no torrentiem un šovakar pie portvīna pārpalikuma (kamēr Dārgā staigāja riņķī) ņēmu un noskatījos. Laba, lai arī skumja filma. Vakar pat automātiski kačājot filmu, nokačāju arī soundtracku. Tā nu tagad klausoties šamo arī bakstu šeit šos tekstus. Soundtracks labs, tieši tāds, lai klausoties to gribētos kaut ko atcerēties un iemalkot kādu dzērienu.

Bez tam, skatoties šo filmu brīžam aizdomājos par Scott Adams (vīruks, kurš zīmē Dilbertu) izvirzīto tēzi par Downer Ration (DR) attiecībā uz filmām. Manā gadījumā, laikam tas toč nebūs spēkā, jo šī filma viennozīmīgi iegūst ļoti augstu DR. Bet laikam jau tas ir katram individuāli (+/-), pēc kā tie vērtētas lietas un notikumi, jo nevelti - vienam patīk māte, otram - meita, trešam - smuka kleita.

Ak jā - rīt kā nekā gada pēdējā darba diena - vismaz man, un pieļauju, ka vēl daudziem. Savā ziņā gads ir paskrējis tik ātri, ka nav pat īsti paspēts viss, kas tajā bija ieplānots. Labi, ka vismaz ir piefiksēts vairāk vai mazāk tas, kas ir noticis. Un noticis ir daudz kas - gan labs, gan slikts - kopsummā varētu teikt, ka gads ir izdevies, lai arī dažas būtiskas lietas nav līdz galam pabeigtas. Taču varbūt tā arī ir labāk.

Taču neskatoties uz to, rīt no rīta vajadzētu tomēr aizkāpt līdz abonēšanas centram, lai veiktu pēdējos periodikas mega pasūtījumus uz nākošo gadu. Katrā ziņā pagaidām avīzes un žurnāli toč kopā būs pāri 100Ls, bet - ko nu neizdarīsi, lai būtu izglītots un kulturāls arī sēžot atejā uz poda :D

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {4}

(bez virsraksta)

from: [info]elfz
date: Dec. 29., 2006 - 01:17 am
Link

Wahh, iet līdz abonēšanas centram, that's so yesterday. Ar ko acd.lv neder -- pie viena var paslaistīties, nekur neejot? :)

Atbildēt | Diskusija


ZXpower

(bez virsraksta)

from: [info]nfoworm
date: Dec. 29., 2006 - 01:26 am
Link

Nu - daļēji tikai der, jo šam tam pienākas atlaides - a lai to apstiprinātu ir jāaiznes šādi tādi papīri :) Nu un, protams, es esmu oldskūls - man patīk pakomunicēt un naudu pa rokām paviļāt :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]elfz
date: Dec. 29., 2006 - 01:32 am
Link

Nja, par tām atlaidēm tiesa, šī iemesla (slinkums, bļe ir iemesls, slinkums) dēļ arī nenoabonēju sevis tik iemīļoto Патрон nākošajam gadam, izvēloties citas alternatīvas. Nekas, pēc pāris gadiem gan jau būs atstrādātas tehnoloģijas ( == kāds iedomāsies), ka abonēšanas atlaižu kartiņām var uzlikt ciparkodu virsū, kuru acd vai latpasta lapā varēs ierakstīt un saņemt pienākošos atlaidi.

Aaah, fuck, es laikam gan pārāk cenšos savu entropiju nepalielināt ar liekām pakaļas celšanām.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ZXpower

(bez virsraksta)

from: [info]nfoworm
date: Dec. 29., 2006 - 06:41 pm
Link

Ahahahahahh :D

Vispaar jau doma par tiem ciparkodiem nav peljama - mosh vajag piedaavaat sho ideju par maksu abiem kantoriem, m? :)

Atbildēt | Iepriekšējais