13 April 2011 @ 08:00 am
 
tā. viņa publiski uzbūra dīvainu ainu nosaucot savu bikini frizūru sliktas parodijas vārdā par hitlera ūsām. viņa ir traka. man riktīgi patīk.

klīniskā stingrība pret jūtām un kaut kādām to izpausmēm varbūt reizēm piemīt dienās, kad atceros saldās vilšanās un pat tad.mh, nē, kaut kas tiek jaukts. atkal pie vecajiem netikumiem un esmu nabaga cilvēkam nožuļījusi drēbes un tagad nēsāju apkārt. viņa smarža pazuda tieši vakar, kaut man liekas, ka tas bija veļas mīkstinātājs.

atradu melnus padomīgos slēdžus istabām un tiku iepazīstināta ar perfektāko cēzara salātu mērci.

nogurusi no nebeidzamā remonta un (ne)pārvākšanās. tāda sajūta, ka tās nav mantas, arī dzīve ir sakrauta kastēs un gaida. mieriņu. savādāk trīs transporti, nakšņošanas dažādās vietās pa darba nedēļu- tas galīgi nav forši. tikai rutīna var nomierināt manu iekšējo bērnu.
 
 
( Post a new comment )
[info]ocher on April 13th, 2011 - 09:26 am
jā, rutīna. es nekad neesmu sapratusi, kāpēc visi tik ļoti no tās baidās - varbūt neprot iemantot pareizo rutīnu, nu, tur procesuālo rutīnu, nevis attiecību, darba vai kādu tur vēl rutīnu? vai arī man tās nekad nav bijis un tiklīdz iekšējais bērns sāk nomierināties, dzīve atkal izsper kādu pretīgu kārti. nezinu. katrā ziņā - rutīnu v studjiju!
(Reply) (Thread) (Link)
[info]neverklever on April 13th, 2011 - 09:30 am
jā, cik zinu, tad daudziem nemierīgiem cilvēkiem tā ir ar + zīmi. ritms un kārtība neļauj tam haosam tik traki ieskrieties, kas dabīgi dzīvo iekšā
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]ocher on April 13th, 2011 - 09:36 am
nē, nu - es jau vispār esmu maz taifūnēns vai vismaz tasmānijas velnēns, man ir ļoti svarīgi sakārtot lietas ap sevi, lai kā jau Tu teici - iekšējais haoss neapvienojas ar ārējo un neaprij.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]sewolawen on April 13th, 2011 - 10:22 am
Varam apmainīties scenārijiem. :)
Rutīna mani dzen miegainā vienaldzībā, no kuras beigās sāk spraukties īgnums.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]enervils on April 13th, 2011 - 10:48 am
piekrītu.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]neverklever on April 13th, 2011 - 11:21 am
atkal jābēdājas.. nu kaut mēs visi varētu dalīties un iznākt ārā jau kā laimīgs līdzsvarot vidējais aritmētiskais. prieks un laime būtu
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]neverklever on April 13th, 2011 - 12:05 pm
bet godīgi sakot. man ir radusies tāda ilūzija (?), ka tava galva no iekšpuses ir traki krāsaina un viegli pabakstīta uzbur riktīgi specifiskas fantāzijas ainas, kurās tu varētu laimīgi uzturēties drūmi dzīvojot kaut vai par grāmatvedi 16 h dienā. glorificēšana, vai ne?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]sewolawen on April 13th, 2011 - 04:58 pm
Jūs to par mani?
Patiesībā iekšā ir neaptverams pelēks tukšums, kura vidū ap savu asi rotē ceļojošais cirks ar finiera dekorācijām starp kurām klejo veci piedzērušies klauni, kas nekādi nespēj noķert mazgadīgo virves dejotāju.
Tiesa, liekas, ka tā tukšuma neaptveramība tieši slēpjas šajā cirkā. Tikko to pelēko masu sapako kastītē, tā atbrauc balagāns un izbojā visu konstrukciju.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]neverklever on April 13th, 2011 - 05:26 pm
labi, tad tev vienkārši ir izturēts tēls un smuka valoda.
man tas mužīgais balagāns,ir jāved gulēt laicīgi, regulāri jābaro, jānostrādina etc, lai sēž maliņā, savādāk ir dieva zīmes, kad viņš tiek pie šņabja krājumiem vai kā tagad cukurainu jūtu apdolbīšanās. piemet vēl vides maiņu un vēl kādu mainīgi nestabilu elementu un vispār aizbrauc jūriņā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]sewolawen on April 13th, 2011 - 06:11 pm
Šņabis! (pēc darbadienas neko vairāk saprast nespēju)
(Reply) (Parent) (Link)