20 May 2010 @ 11:45 pm
 
nekoķetēju, bet agonēju.ak dievs, es nezinu, kam to piekliegt, kam aizraudāt. vairāk nevar izlikties, ka viss ir normāli. tas vienkārši nebeigsies, man liekas apstākļi nebeigs būt pret mani līdz es nenosprāgšu. nodevu, bet 15 minūšu laikā saradās vēl milzīgas menedžējamas problēmas un tā sniega bumba turpina velties.. ir aptvertas praktiski visas dzīves jomas, esmu vraks visos iespējamos veidos, uzrakta visos iespējamos kaktos tiešā un pārnestā nozīmē.. nekad neticētu, ka kādam tā var būt..kāpēc, kāpēc apstākļi mani tā spārda ..telefons kā centrāle, takša rēķini. bļāa, es vienkārši gribu gulēt vairāk kā trīs stundas dienā, paspēt divas reizes dienā kko apēst, izdzert vismaz litru ūdeni, un beigt plānot visu pa sekundēm... paiet, nevis paskriet pa ielu fāaaaak. nemaz neiet runa par cieņu vai nedod dievs, papaijāšanu. pārmaiņas pēc nejusties kā sūds un nelūgt izbrīvēt man laiciņu. es tik daudz ko lūdzu un tik bieži ģībstu, un vēl smaidu. ieraudzīju spogulī un nesapratu , pati par sevi ņirgājos vai kā. drīz jau man būs vienalga kādām metodēm to visu apturēt. ja tu augšā dod mājienu, tad pamaini metodes, es nomiršu, pirms tu paspēsi izņirgāties līdz galam. ja kādu laiku atkal atgrieztos tikai pie emocionālām ciešanām, domāju izvilktu ilgāk. tas stāvoklis, kad gatavs skriet atklātā laukā un lūgt, lai nošauj uzreiz, šovakar ir sasniegts.
vienkārši vpizdu.. xanaksi un pasaule kaut bojā var iet. es necelšos
 
 
( Post a new comment )
[info]ocher on May 21st, 2010 - 12:15 am
Bet Tu nodevi. es ar. ar to mūs abas apsveicu.

mēs neesam bijušas laimes/veiksmes/augstāko spēku/hz kā lutekles un tas nemainīsies. arī viss, kas tiek pateikts, lai iedolbītu, ka viss būs labi, ir tizli un ne sūda nepalīdz.

vienīgais, ko varu solīt - rezultātā būs labākais IESPĒJAMAIS variants, līdz ar to lūdzu davilkt, līdz uzradīsies šainīgāka nots. būt ir grūti, kur nu vēl davilkt, bet tas ir viss, ko es lūdzu. ;)

P.S. kādreiz vajadzētu pakavēt laiku abpusējā sabiedrībā ;), kaut paklusēt kopā, bet nez kāpēc šīet, ka ar Tevi tas būs viegli. :)
(Reply) (Thread) (Link)
[info]neverklever on May 22nd, 2010 - 09:50 pm
tā ir, tā ir.. bet ir vakari, ka līst pāri un tad liekas, ka davilkt, kur nu līdz rītam, ne līdz šainīgai notij, ir praktiski neiespējami.

laika kavēšana skan jauki. kad garastāvokļi abpusēji nesīsies, kāpēc ne.. :)
(Reply) (Parent) (Link)