porcelāna lellīte [userpic]

13. Februāris 2011 (11:57)

pagaajshnakt izstaastiiju maaminjai lielisko plaanu par iiriju un bakalauru, vinja nopuutaas un ieteica pamaaciities kaadu amatu, ja reiz man tieshaam griboties maaciities. shobriid esmu gatava mest mieru plaanaa galdinja urbshanai un dariit ko nopietnu. taa nu vareetu paarkvalificeeties par medmaasu, shuveeju, frizieri, pavaaru vai tramvaja vadiitaaju. Droshi pievienojiet savus komentaartus ar veel kaadaam jeedziigaam profesijaam, kas man veel nav ienaakushas praataa un ko var apguut bez maksas vai par mazaam naudinjaam. driikst arii mani meeginaat vest pie praata un atrunaat no kaadas konkreetas profesijas, tikai luudzu pamatojiet savu viedokli.
es saprotu, ka shis ieraksts shkiet vieglpraatiigs, bet es to pilniigi nopietni

Comments

Posted by: dorotija ([info]c3po)
Posted at: 13. Februāris 2011, 13:14
butterfly orange

varbūt var pamācīties pedagoģiju, ja ne uzreiz, tad vēlāk dzīvē tas var izrādīties ļoti noderīgi. a kādas Jums šobrīd attiecības ar veco labo LKA? (piedodiet, par personiskas dabas jautājumu..)

Posted by: Esme Weatherwax ([info]naime)
Posted at: 13. Februāris 2011, 14:58

Es jau sen domās mētājos ar ideju kļūt par tramvaja vadītāju :), nevis izlikties, ka man ļoti patīk tikpat mazapmaksāts darbs ar milzīgu smadzeņu patēriņu pa LKA līniju saistītās brīvā laika pavadīšanas darbībās (par darbu to grūti saukt :) ) vai ka jebkādā hipotētiskā nākotnes punktā man būs vēlēšanās beigt LKA. Cheers! :)

Uzskatu tavu sarakstu par pavisam nopietnu un saprātīgu. Tomēr iesaku uzmanīties ar frizieri -- man, piem., nav gana mierīgas rokas, es noteikti šņāptu pirkstos.

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 13. Februāris 2011, 16:35

nu, man reiz kolēģis kaut kādā randomā teica, ka nekad nemūžam neaptrūksies darba santehniķiem.

ps. lai aizbrauktu uz grieķiju, jāsamaksā aģentūrai 250 ls + biļete. bet tad pusgadu esi siltumā, galvas sūdi no tā mēdz atkāpties.

Posted by: vecais indiānis džims ([info]jim)
Posted at: 14. Februāris 2011, 11:01

sevišķi sieviete santehniķe vispār būtu pilsētas mēroga hīts!

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 15. Februāris 2011, 15:01

ja izlemšu rakāties svešos mēslos, šī doma man noeikti palīdzēs

Posted by: katze ([info]katze)
Posted at: 13. Februāris 2011, 16:59

.ja nu jūs tiešām cita starpā apsverat arī medicīnu, atļaušos atgādināt, ka jums ir ļoti labas iestrādnes kaķkopšanas virzienā :)
bet arī paidagoģija un tūrisma būšanas varētu būt nopietni apsveramas. un tulkošana?

6 Lasīt komentārus piebilst