porcelāna lellīte [userpic]

15. Maijs 2024 (09:16)

Sāku saprast par ko ninona cepas - izskatās ka pēdējā mācību nedēļa ir kaut kāda fujpēkaka, kur no mācībām ne smakas. Par šo un nākamo nedēļu arī neesmu īsti pārliecināta

Comments

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 15. Maijs 2024, 09:30

Hik! :D

Mācību gada beigās ir tā, ka, lai izpildītu prasības par laika došanu PD labošanai, pēdējie pārbaudes darbi ir maija vidū. Sanāk faktiski šonedēļ. Un tas savukārt nozīmē, ka mācību vielai līdz tam laikam jābūt izņemtai, tātad tālāk ir divas nedēļas traļivaļi.

Būtu labi, ja tas nozīmētu vēl kaut ko atkārtot, vai ieskatu nākamā gada vielā. Vai, teiksim, skatīties ar jomu saistītas vecumam atbilstošas filmas, lai parādītu, kāda tad no tās matemātikas vai fizikas jēga. Bet parasti ir visādas sporta dienas, ekskursijas, koncerti, nu, vai vienkārši atsēž ar multenēm un kahūtu :D

Cepiens vislielākais ir, ka tas traļivaļi pie katras izdevības notiek visā pārējā laikā arī...

Posted by: Vī ([info]viipsna)
Posted at: 15. Maijs 2024, 11:45

i wish.
neskatoties uz visām jaunajām vērtēšanas sistēmām, manam 4.klasniekam pēdējie pārbaudes darbi ir 23. un 24.maijā. 27.maijā izliek atzīmes. Es godīgsakot nesaprotu, ja bērnam ir teorētiskas tiesības labot to darbu divās nedēļas pēc p/d (mūsu skolā noteikumi paredz, ka var labot vienu p/d semestrī), kad tad to varētu labot?
trešklasniekam savukārt skolotāja joprojām dod mājasdarbus, kam pat nav nekādas saistības ar vielu. tāda sajūta, ka vienkārši tāpat, lai būtu, ko mājās darīt. grr.

2 Lasīt komentārus piebilst