porcelāna lellīte [userpic]

6. Oktobris 2022 (19:55)

šī nedēļa bija pilnīgi kā no /skūzi/ dirsas izvilkta. vēl nav galā, bet šodien beidzot atrisinājās tas baseina jautājums (skola vēl joprojām neprot skaitīt, bet rezultāts panākts vēlamais, tā kā poh, šo vienkārši pieņemam priekšdienām). sākšu (nākamnedēļ dienā, kad jau tā plānojams pizģec, varēšu sublimēt griezzzt-vēnazz emocijas) kustināt arī ūdens jautājumu. jo nu citādi vai nu mēs pērkam avota ūdeni vai sīkiem nav ko dzert, jo krutais ārzemju projekts ir sūds, pats pii neko nevar vaimanuvai ko darīt naudas nav un decembrī beidzas līgums un ko nu nabaga bērniņi dzers

Comments

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 6. Oktobris 2022, 20:15

Krāna ūdeni dzers, ibio!
Es reāli nesaprotu to ūdens pirkšanu, kad pa krānu tek DZERAMAIS ūdens.

Šitāte Valmieras slimnīcā cenšas par katru dienu rēķinā ielikt Venden ūdens pozīciju. Ja pacients sāk brēkt, ka dzēris no krāna vai radu atnesto, tad izņem.
Tur simt punkt firmai ar vadību sarunāts, jo pamatojuma nav.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 6. Oktobris 2022, 20:30

Nu, krutajā ārzemju projektā uz 10 grupām ir divas, kurās vispār ir minivirtuve ar normālu izlietni. Citās grupās wc mazie krāni, vietuves nav, tek tikai remdens ūdens un fiziski ūdens krūku tur apakšā nevarot dabūt. Plus vēl vissirslikti un sapulcē 1+h ņēmās, jo vienā korpusā kkas ar ēdināšanu bija sagājis, porcijas neatbilda, ēdienkarte nesakrita, bija auksts vai remdens, bija 'nesmuks' un objektīvi bija problēma, ne tikai kādam nepatīk kā izskatās uz griķiem uzlieta vista baltajā mērcē. Secinājums - darbiniekiem bija emocionāli grūti un adaptācijas periods (jo huiņa ar ēdināšanu un to jauno sistēmu un tur visādas izmaiņas) un vecāki mājās nav iemācījuši bērnus ēst

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 7. Oktobris 2022, 09:16

Nu, mūsu ciema dārziņā nevienā grupā nav nekādas minivirtuves. Un vietas Vemdeņa ūdenim arī nav.
Te nesen bija man tieši, ka V pirms aiziešanas no dārziņa gribēja dzert, varēju novērot, kā tad tas notiek - vienkārši aiziet uz sanmezglu, paņem savu krūzīti un padzeras krāna ūdeni.
Trīsgadnieki!
Šis toč nav stāsts par "nevaru krūku zem krāna palikt", jo gan jau BD ir tādi krāni, kur var gan :D Tas ir stāsts vai nu par negribu, vai arī par kādu no burkotā ūdens atlecošu labumu.

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 6. Oktobris 2022, 20:16

Un paij!

4 Lasīt komentārus piebilst