porcelāna lellīte [userpic]

lielā dilemma

22. Augusts 2022 (08:36)

vai es tik ļoti gribu visu izdarīt pirms studiju semestra sākuma lai ietu uz ginekoloģisko sonogrāfiju pie ārsta, kurš man lika noprast, ka es trīsdesmit+ gadus dzīvojot savā ķermenī un to lietojot ik dienas (vairāk vai mazāk) neprotu atšķirt kad man vajag uz wc pa lielam un kad sāp olnīca vai kaut kur pa sieviešu līniju kaut kur velk..

Comments

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 22. Augusts 2022, 10:09

:D
Jā, man arī ir gadījies, ka līdzīgi nokomentē, bet tā saudzīgāk, ka sievietes bieži visas sliktās sajūtas iegurnī noraksta uz ginekoloģiju, kaut tur viss kārtībā un pašas nezina, kur kas viņām atrodas.

Bet vienu no savas pieredzes varu teikt - ginekoloģija un viss cits var būt pie labas veselības, bet tāpat cikla un citu faktoru ietekmē jokoties un tai skaitā ietekmēt sajūtas citos orgānos. Man uz mēnešreizēm iemetas spazma zarnās tā, ka parunāt nevar. Un, kad tuvojas ovulācija tas ar asinīm piedzītais iegurnis liek skraidīt pa mazam ar pustukšu pūsli. Nupat uz šito uzrāvos un nodevu urīnu uz sterilitāti - floras nav. Un aukstas kājas tā kā "savelk" urīnpūsli, ka arī šķiet, ka nupat cistīts. Un man viss pārbaudīts, vesela visās tais vietās.

Palīdz good old "zāles": kaislīgs sekss un sportošana.

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 22. Augusts 2022, 10:40

pirms hormonālās spirāles es laikam tajās vietās jutos normāli kādas divas nedēļas mēnesī. dažas dienas pirms mr viss bija slikti, kad bija mr, viss turpināja būt slikti, un tad vēl kādas dienas pēc mr viss aizvien nebija labi, kamēr normalizējās. tagad, pēc hormonālās spirāles, man tā, kā bija, ir dažas dienas reizi četros mēnešos. vai retāk, neesmu skaitījusi.

2 Lasīt komentārus piebilst