porcelāna lellīte [userpic]

5. Augusts 2022 (12:25)

Sēžu dārzā raudu. Laikam šī bija pēdējā reize, kad saviem bērniem iedevu savas bērnības vasaras pieredzi ar ogām cik grib, zaļiem, ēnainiem aizaugušiem stūrīšiem, dārzeņiem no dobes etc. Varbūt uz kādām divām diennaktīm, acīm redzot desmit+ dienas ir par daudz un es nejūtos komfortabli kad uz mani pēc tam, kad es vispirms aizrādu un tad izmisusi sāku kliegt, ka bērnu klātbūtnē nav jārunā (ar tādu ļaunu tīksmināšanos) kā kadus spīdzina, nogriež viņiem galvas un rokas un uzškērž un dabūju pretī 'aizveries un nepārtrauc'

Comments

Posted by: helvetica ([info]helvetica)
Posted at: 5. Augusts 2022, 13:59

Jā, šādi satraumē bērnus. Kad pieaugušais pats netiek ar savu stresu un satraukumu galā, tad iemočī kādam, parasti vājākam, kurš nevar pretoties. Nodod no manis pizduļejus. Lai iet izrunāties kādā interešu klubiņā starp pieaugušajiem!

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 5. Augusts 2022, 14:40

Nu, ja galīgi nekā, vēl jau ir arī kādas lauku sētas, kas pieņem pie sevis padzīvot, pretī ieguldot darbu. Vismaz kādreiz bija tādi sludinājumi, kur var pilsētnieki braukt uz laukiem (nedēļu, divas vai ilgāk) - kādas 4h dienā visādi darbiņi (ravēt, ogas lasīt, lopu saimi barot, zāli pļaut, gan jau arī kūti mēzt utt.), pretī dzīvošana ar visu idilli.

2 Lasīt komentārus piebilst