pārfrāzējot klasiķi: sautējums, sautējums, sautējums - nāve!
jeb cauri ar mani ir. viss. kaput. ardievu! uztaisīju saUTējumu, jo man tā gribējās. burkāni:kartupeļi:batāte:puķkāposts 1:1:1:1, kādas 3 ē.k. cūkas buljona, apmēram tikpat baklažāna, divi nelieli sīpoli, milzīga ķiploka daiva sašķēlēta, 2 ē.k. selerijas saknes gabaliņos garšvielai. koriandrs, kumīns, virces, melnie veselie pipari, 3 mazas lauru lapas. sāls, baziliks, paprikas pulveris, puse dzeltenās paprikas pašās beigās. ēdu ar labi daudz krējuma, dillēm un pētersīļiem (wtf. vecums) un PĀRĒDOS. nevis pārēdos saUTējuma, jo nekas cits nebija, tas bija silts un gatavs, bet ēdu divas lielas porcijas, jo man kārojās. es tādus ēdu tikai tad, ja to sauc citādi. kapātie balodīši. plovs. čili kon karne. un ja tur ir pupiņas vai tml. šitādus nekad
aibažubažu vaimanuvai. nav nekāds gārdenings pirms nāves. pirms nāves ir sautējums. a man pat visi zobi savi!!
/negribu aizskart nevienu jūtās un vietās, atvainojiet, ja gadījās, man vienkārši bērnības trauma no vilšanās, kad tu ej ēst SALDējumu a tur šitā šļura. un gadiem ilgās bērnības diētas, kad kaut kas taču bija jāēd, bet gandrīz neko arī nedrīkstēja
un dārzeņi man arī patiesībā negaršo