porcelāna lellīte [userpic]

22. Jūlijs 2021 (21:48)

Karstais suši V ļoti garšīgi (pat ar visiem mini oranžajiem ikriem)


Tagad mani interesē:
Paelja
Gambo
Džambalaja
Čauders


Diez kaut kur +- Rīgā var dabūt nogaršot labu un garšīgu?
Vēl es kādreiz gribu paēst īstā itāļu restorānā (lai gan arī Jelgavas Grilbārā fancy makaroni ar piecu veidu sēnēm bija ņamma)

Comments

Posted by: rūsganais sprakšķis ([info]mufs)
Posted at: 22. Jūlijs 2021, 23:15

Es esmu ļ skeptiska par autentisku jūras velšu piedāvājumu šeit ( but i’m queen of mean)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Jūlijs 2021, 23:40

Nu, tā kā man ne pārāk garšo kā tādas, mani vilina viss, kur ir kārtīgi termiski apstrādātas plus varbūt desa un garšvielas :D

Posted by: rūsganais sprakšķis ([info]mufs)
Posted at: 22. Jūlijs 2021, 23:59

Paelja jau ir termiski apstrādāta vai čauders, neesmu droša, ka pareizi identificēju pārējos

Bet ir tā starpîba, ka tas mošķis ir izvilkts no ūdens šodien nevis kaukad, tà ir pavisam cita garša un nekas to nevar aizstāt

Arîdzan paelju, vai gatavo simtos ikdienu vai ...

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 23. Jūlijs 2021, 00:47

da nekur nevar. attālinātu versiju par džambalaju ar vistu un čorizo esmu taisījusi, bet nu tā ir ārkārtīgi attālināta.

Posted by: mis_sarajevo ([info]mis_sarajevo)
Posted at: 23. Jūlijs 2021, 01:53

Kad dzīvoju Berlīnē un beidzot atklāju, ka tur var dabūt okru, kādu mēnesi pārtikām no veģetārās džambalajas - baigi labs ēdiens. Iesaku paprovēt pašai taisīt.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 23. Jūlijs 2021, 09:38

Tā kā visdrīzāk ēdīsim divi pieaugušie, es gribu pagaršot lai saprastu kā uztaisīt lai vismaz man garšo :D un uz ko jātiecas, jo receptes labas ir jau atrastas, bet pilnai laimei es vēl garneles nekad neesmu taisījusi.
Okru Latvijā it kā varot dabūt, bet es nekad neesmu redzējusi

6 Lasīt komentārus piebilst