porcelāna lellīte [userpic]

10. Marts 2021 (19:43)

iesēju kastītēs baklažānus (Black Beauty un Čehu agro) un selerijas. Black Beauty arī pēc doooooras metodes gliemezī. nu kaut kā ķipa tā, īsti nezinu vai pareizi atcerējos kā tas jādara. tad nu redzēs, vai un kas sanāks. bet dārza augsnē, kur pag.gad auga tomāts, atradu nelaikā pamodinātu simtkāji ar ragiem. tādu maziņu un bālu, domāju, ka augsnes nematode (fui pē kaka)

un ja man piešķir zemes pleķi saulainajā mežmalā, atradu kā uztaisīt ūdens ieguves veidu no gaisa mitruma. tagad tik jāizdomā, kuru konstrukciju labāk.

Comments

Posted by: Dzintra čoms ([info]mranarhs)
Posted at: 10. Marts 2021, 19:58

Kā tas ir - gliemezī?

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 10. Marts 2021, 20:05

uzliek uz mitra salocīta virtuves dvieļa apmēram pa vidu, ar nelielu atstarpi starp sēkliņām, aizloka, uzliek uz pārlocītas avīzes un tad sarullē. samitrina arī avīzi. teorētiski tad ātrāk var redzēt, no kurām sēklām nekas nesanāks, vieglāk izpiķēt, saudzīgāk saknītei, mazāk aizņem vietu un var arī nepiķēt. bet man nebija augsnes (t.i. tur Kāds jau dzīvoja). tad redzēs, kā sanāk, bet ir arī mazdārziņu īpašnieki, kas šitādus taisa, jo audzē dārzeņus pārdošanai

https://gameasphalt.ru/lv/vyrashchivanie-rassady-v-ulitkah-i-pel-nkah-hitryi-sposob-polucheniya-produkta/ tajos video arī ir.

2 Lasīt komentārus piebilst