porcelāna lellīte [userpic]

21. Februāris 2021 (19:56)

man kaut kāda jūtelība uznākusi, izlasot, ka pārāk vecam cilvēkam kovid potes mēs tērējam, reāli sametās slikta dūša, bet nu tas droši vien jo pirms tam nejauši palasīju cik viegli, ja ir četri bērni, viņi tak var viens otru pieskatīt un vispār, ja izkrīt no zema dīvāna arī nekas slikts (nevis naturāli paveicās)

bet nu es pēdējā laikā arvien vairāk domāju par cilvēcības dziļumu vai uzslāņojumu. jo atrunāties var ar visu ko, bet es uz to skatos kā iekšējās integritātes jautājumu. rūgtā patiesība ir tāda, ka pošu nav. nav vairs svarīgi kāpēc un kad būs un kāda, jo lielākajai daļai Latvijas populācijas šobrīd nav, būs jūnijā/jūlijā, ja paveiksies, līdz tam mazāk slimnīcas sprūdinās vecie un slimie, bet nomirs ļoti daudzi, arī jauni, arī veseli, arī darbaspējīgi, arī tādi, kas to nav pelnījuši. iespējams arī kāds no mums. un ir svarīgi atzīties sev savās bailēs, bet tieši tas, ko tu ar tām savām bailēm tālāk dari, ļoti daudz ko pasaka par tevi pašu.

Comments

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 21. Februāris 2021, 21:01

jā, bet es atceros to sajūtu, ka pagājušo gadu vakcīnas mēs tik ātri negaidījām, tāpēc katru, ko sapotē tagad, es jau redzu kā “laimīgi ātri vakcinētu”.

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 21. Februāris 2021, 21:11
taisni kā es

Tieši tā, turklāt ir pilnīgi vienalga 50, 90 vai 103, ja šie cilvēki var nepārslogot slimnīcas un laimīgi vadīt savas dienas

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 21. Februāris 2021, 21:26

nu, vēl jau ir arī tajā vecuma grupā mediķi, ir tur mediķu radinieki, kuri dažreiz nospēlē lomu, cik ļoti pirmajās rindās cilvēks iesaistās

un es ja godīgi arī nesaprotu to fišku, es esmu pilnīgi droša, ka piezvanot uz SAC vai dajebkuru prioritāru vietu un sakot 'man nav darba, es gribu pie jums strādāt vai vakcinēsiet?' atbilde būs nāc tik šurp. un ne vienmēr tas nozīmē, ka jānes naktspodi vai jāmazgā dibeni. jā, darbs smags, bet iespēja legāli tikt ātrāk rindā un ieekonomēt kādus 3= mēnešus?

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 21. Februāris 2021, 21:34
taisni kā es

Nu vispār ar to "nāc ti šurp" ir ne gluži, meita gribēja pagājušo vasar piestrādāt kādā slimnīcā.... nebija vakanču.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 21. Februāris 2021, 21:40

vasarās tā mēdz būt

Posted by: Shelly ([info]shelly)
Posted at: 21. Februāris 2021, 22:56

Jā, jā, jā. Es vispār lielākoties lasu Tavus ierakstus un māju ar galvu. ;)

6 Lasīt komentārus piebilst