porcelāna lellīte [userpic]

16. Februāris 2021 (21:08)

es gan oriģināldarbu esmu lasījusi ļoti sen, bet mani absolūti nekas nekaitināja un jau otrajā sērijā (kopā tātad noskatījos 3) ir redzams, cik ļoti nolasās varoņi. un man ļoti patīk dāmu apģērbs un frizūras. sākumā gan bija jāpierod pie lēnā tempa. Bet - ir īsti dzīvnieki un vietām naturālistiskas ainas, bet tas nav daudz un ja kādam akurāt traucē, var pievērt acis. iesaku ļoti:

Comments

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 16. Februāris 2021, 22:02

jau iesāku:)
feina

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 16. Februāris 2021, 22:09

mani pilnīgi fascinē, cik ļoti dažos sīkumos turas pie detaļām, i velveta bikses dubļos, i zīda ancuks! nu tā, ka sāku smieties un tad tāds - bet grāmatā toč tā bija!
un es esmu neglābjami samīlējusies Zigfrīdā un ļoti zolīdi arī tie attiecību sarežģījumi, ar pusmājieniem, ar skatieniem, kad jāzīlē ir vai nav, būs vai nebūs, pilnīgi kā dzīvē!
un es pie trešās sērijas sāku bez grūtībām saprast arī ko viņi runā un varēju vairāk pētīt scenogrāfiju :D

Posted by: notes to myself ([info]mirdza)
Posted at: 17. Februāris 2021, 14:10

Es kaut kad fb redzēju treileri, izskatījās feina. Nekādus šnetfliksus nelietoju, tāpēc paskatījos torrentos (jā, es vēl tādus mēdzu lietot) un atradu viņu sākotnējo seriālu. Sāku skatīties, bet tas galīgi nepavilka. Par lēnu temps, pārāk nevaru iebraukt viņu valodā..

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 17. Februāris 2021, 14:17

man vieglāk, jo esmu lasījusi un tās Herota grāmatas vispār ir brīnišķīgas, nu izņemot to, kas ar īsajiem stāstiem un ekšens vispār sākās no otrās sērijas, bet nu viegli skatīties, ja zināms kā beigsies :D

pie tā tempa arī pieradu, likās tāds atslābinošs un es īsti nenoticu filmās tai agresīvajai pavedināšanai

4 Lasīt komentārus piebilst