porcelāna lellīte [userpic]

Par to, ko nevar dabūt

31. Janvāris 2021 (20:17)

Man atkal briesmīgi gribētos uz kādu kormūzikas koncertu. Un sejas masāžu un vispār es nekad neesmu bijusi SPA, bet pietiktu arī ar pirti, saunu vai infrasarkano kabīni.
Un Gaskoņas kadetos kafiju ar piena putām, krēmbrulē un kruasānu ar šķiņķi tādā laiskā vienatnes mirklī

Comments

Posted by: putnu novērotājs ([info]_re_)
Posted at: 31. Janvāris 2021, 22:09

man vēl šausmīgi gribas īsajos vīkendos nobraukt līdz vīlandei vai tartu, vai sāremā un pārnu (vairākums no šiem mums tuvāk par rīgu, bet ārzemes!) un jā, spa arī tajos.
vēl gribas teātri

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 31. Janvāris 2021, 23:47

Teātra ziņā es jūtos briesmīgi vainīga, jo neesmu noskatījusies neko no tā, kas pēkšņi par brīvu, nesen atcerējos, ka Liepiņa Lāčplēsis ir bijis un izrādās ka to var jūtūbē dabūt. Operu, rokoperu nevienu.
Par tiem koncertiem man palīdzēja Bočelli Music for Hope uzreiz pēc vienas jaunas meitenes koncerta Torņakalna baznīcā ar bizantiešu dziedājumiem un Ave Mariām un Jaungada nakts Žārs.

Un vēl es atklāju ka LMT Straumē var redzēt ļoti daudzus labus koncertus, pat tādus, ko es patiešām gribēju bet nevarēju, nedabūju biļetes vai biju bankratā. Šobrīd gribas parunāties, kaut ko tādu no vieglā gala, gandrīz kā tusiņā ar mazpazīstamiem cilvēkiem, šodien iesāku vienu ar Džili un Ievu Adamsu, nezināju, ka ir tāds raidījums, bet gribas arī skatīties lielākā ekrānā, vēlams ar vīnu un uzkodām lai ir ballītes sajūta.

Ziemā ļoti kruta ir Otepā, Tartu vajag pēc adventes sākuma, tur ļoti smuki, bet rudenī obligāti vajag Narvu, ja dabū tūristu vīzu tad arī Ivangorodu, vēlams tad, kad lapas krāšņas.

Es atkal ļoti sapņoju par Skotiju un Īriju

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 1. Februāris 2021, 12:23

Toties tu vari dabūt krūšturi ar aizdari priekšā (man ir laba krūšturu atmiņa): https://www.rosmelingerie.com/en/bras/all-bras/626723-170-bra-eliza.-color:-black.

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 1. Februāris 2021, 12:25

nē nu skaisti, paši linku tādu sataisījuši, ka neko neatrod. Var meklēt pēc Eliza vai mēģināt pēc https://www.rosmelingerie.com/en/626723-170-bra-eliza.-color:-black.?search=eliza&description=true

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 1. Februāris 2021, 12:40

:D es par šo domāju jau kopš viņu ielika 'jaunajā kolekcijā'. laikam zīme!
bet man atkal briesmīgs skopums uznācis

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 1. Februāris 2021, 12:41

same. vairāk interesē elektronika, nekā kurpes, kas ir liels jaunums.

6 Lasīt komentārus piebilst