porcelāna lellīte [userpic]

4. Novembris 2020 (17:18)

bet nu jā, ja reiz ieiet vissirslikti prognozēs, mēs esam sliktāk gatavoti pārlaist krīzi 90-to stilā, jo vistas vistām, bet ko ar govi, kazu vai ruksi iesākt nezin lielākā daļa arī ne-vegānu. mūsu (manu) vecāku paaudze vismaz tie, kas nebija no laukiem, vecvecākus apciemojot bija tuvumā redzējuši. es zinu, ko ar to iesākt, bet nav tā ka baigi ilgotos būt piekalta mājai trīsreiz dienā :D
ar dārzeņiem nav raižu, sēklu daudz kaut kas jau izaugs. konservēšanas receptes arī nav grūti atrast, ja nu dikti vajag

Comments

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 4. Novembris 2020, 19:47

Man draugi - pāris - pirms dažiem gadiem pieņēma jēriņu, mīļoja un pēc pusgada nokāva un apēda. Viņi gribēja sev pierādīt, ka ir gaļēdāji un ka var šo godīgi “ja ēd, tad kauj”.

Posted by: putnu novērotājs ([info]_re_)
Posted at: 4. Novembris 2020, 19:51

viņiem ir iekšas. :) veģetārismā pēc tam nepārgāja?

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 4. Novembris 2020, 19:55

Nē, bet saka, ka attieksme pret gaļu ir mainījusies. Resp., lielāka pietāte un pateicība, kaut kā tā.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 4. Novembris 2020, 20:04

Zini, man gan nav baigi daudz mednieku paziņu, bet jau no bērnības atceros, ka svētkos ja uz galda bija gaļa, vienmēr teica paldies arī briedim/ruksim u.tml. ka tik ne vēl pirms pirmā tosta

14 Lasīt komentārus piebilst