porcelāna lellīte [userpic]

Reklāma?

2. Novembris 2020 (10:23)

1) nopirku sev beidzot to Dabas Pērles citronzāles dezodorantu. Dāvaniņā nāca līdz ķermeņa krems ar tropu ziedu aromātu. Patīk abi, lai gan to otro pati nekad uz savu galvu nebūtu pirkusi. Forši, ka uz kokosa elļas bāzes, tāds patīkams un viegls, smaržo neuzbāzīgi pēc pļavas puķītēm.

2) bija te kkad vaimanas par čībām. Vakar fb uzskrēju Čībiņvecim. Pats šuj, ir arī veļasmašīnā mazgājamas, ir ādas, tās, protams, nemazgā, var sarunāt un pasūtīt kādas patīk. Parastas čības, bet diezgan smukas. Sūtot arī ar Omniva. Patīk sauklis - Čības stiprākās Latvijā un pasaulē. Un man šausmīgi nepatīk tās pavisam lētās ķīniešu, kurās vienmēr vienlaikus svīst kājas un salst. Un kuras man uzdāvina kādu izmēru par mazu :D Varbūt būs jāsadomā i pašam i sašam jo vīra čības es nīstu ļoti kaismīgi, bet Ziemassvētku dāvanu esmu jau sagādājusi. Un man patīk pirkt no vietējiem amatniekiem. Nespēju pat iedomāties kā tiem ir šajos apstākļos.

Comments

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 2. Novembris 2020, 11:28

čībiņvecis vairs nevar tirgot ārpus interneta, jo kovids, līdz ar to viņam ienākumu nav. sievai invalididātes pensija 100 eur or something. vakar redzēju postu feisbukā.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Novembris 2020, 11:37

Jā, tāpēc es vakar viņu izpētīju, ja ierakstu cibā tad toč atceros, kā atrast. Un ne streidzami, bet varētu beidzot saņemties nopirkt sev čības kas der un patīk

Posted by: mapats ([info]mapats)
Posted at: 2. Novembris 2020, 12:32

Ieliec lūdzu čībuveča kontaktus.

Posted by: mapats ([info]mapats)
Posted at: 2. Novembris 2020, 14:54

Paldies.

5 Lasīt komentārus piebilst