porcelāna lellīte [userpic]

19. Oktobris 2020 (14:52)

nevaru vien nopriecāties kāds es šodien esmu malacis! esmu paspējusi jau aizvest sīkus uz bd, izņemt bankomātā naudu, nopirkt aptiekā sejasmaskas (aizmirsu ka vajag pašūt vēl), aizbraukt uz citu pilsētas daļu sapotēties pret gripu, aizbraukt uz centru, izdarīt sen atliktas darīšanas, atbraukt mājā, paēst, valodas nodarbību, pierakstīties beidzot pie tā trihologa, izmazgāt divas veļasmašīnas porcijas, izmazgāt piealpotās auduma maskas. un vēl pat nav trīs. tagad nedaudz atelpas (upeņu dzēriens. cerams bez gliemežu kakiņām) ar pastētes maizēm, tad jāizvāra frikadeles, jāpiekārto un skat - jau būs pienācis laiks iet pēc sīkiem.
vēl gan būtu jāsašuj vēl pāris masku, bet par to es domāšu pēc pauzes
sāku mērķtiecīgi darbu sarakstā ieplānot 'paēst', 'uzkost' un 'atpūsties'. kliedzošo darbu kaudzi tas, protams, nemazina, bet pats jūties drusku priecīgāks. vai vismaz kā mazāk nodzīts zirgs

Comments

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 19. Oktobris 2020, 15:33

Gandrīz kaut kādi augstāki spēki ar to krusu kopā pār mums nobiruši.
Šodien ar P un viņas draudzenīti beidzot uztaisījām dažus lūpu balzamus. Visu vajadzīgo sapirku pagāšziem, nupat rokas aizstiepās :D
Ja paliks brīvs brīdis, es pat arī varētu pāris maskas piegriezt. Bet man, kamēr V guļ, jāstrādā (un tas arī ir brīnišķīgi).

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 19. Oktobris 2020, 15:39

kādu krusu? es tiešām nemanīju.
izlasīju tavu ierakstu, atcerējos par diviem maziem darbiņiem. ā! pēkšņi kavēju savu iedomu grafiku :D

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 19. Oktobris 2020, 15:42

Minimums vakardienas pēcpusdienā no visām malām radu saimē bija ziņas par krusu. Es te tagad dzimtajā mazpilsētā Vidzemē. Principā jau diennakti ik pa brīdim visu kapā krusa. Bet man bija plāns uz veikalu ar bērniem vilkti, taču es laikam degunu no mājas ārā nebāzīšu, man te pat ratu pašlaik nav.

Posted by: bumsiic ([info]bumsiic)
Posted at: 19. Oktobris 2020, 16:54

Pilnīga lauva!

4 Lasīt komentārus piebilst