porcelāna lellīte [userpic]

15. Oktobris 2020 (19:46)

Izrādās, ka ja acīs ir kaut kādi zibeņi, feierverki, melni punktiņi nopeld vai plankumiņi nomidžinās, vajag ar steigu pie acu ārsta. Man pie spiediena dažreiz ne tas vien rādās, ja baigi nokrities un strauji paceļu, bet nu nelikās, ka kkas tāds bijis.
Bet nu jā, izrādās kādi mazi asinsvadiņi parplīsa pušu. Un tagad jātiek pie lāzeroftalmologa un visdrīzāk ar lāzeru vajag piešaut klāt, lai nekur nekas neatslāņojas un nekur nesāk krāties šķidrums.
Kvotas i tam i šitam sen jau beigušās. Zvanīju tur un šitur un man deva pierakstu 23.decembrī, automātiski atteicu, jo 23.decembris. to, ka Ziemassvētki atcerējos, to, ka korona - gan ne :D
palasīju kihelkonnu un tagad domāju, moš rīt jāzvana šiem pieteikties
Jaunām brillēm arī vajadzētu saņemties, bet man tik šausmīgi briesmīgi riebjas TO darīt :(

Comments

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 15. Oktobris 2020, 20:56

Vaina galvā, nevis dakteros, es jau zināju, bet laba sajūta, ka tev dakteris tā līdzjūtīgi saka, ka jā, ir cilvēki, kam nervi, stress, neiroloģijas un viss uz acīm :D
Man arī no jaunām brillēm slikta dūša, es radinos vairākas dienas

Posted by: katzenjammer ([info]katzenjammer)
Posted at: 15. Oktobris 2020, 21:41

Kur var sastapt tik iejūtīgu dakteri? Man arī šī ir sāpe, traks stress no bērnības. :( Vecā daktere aizgāja pensijā, tagad velku garumā, nezinu, kur iet.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 15. Oktobris 2020, 21:47

Dr. Liene Muceniece, RVC Ziepniekkalna filiālē, nesen sāka pieņemt, ātri var tikt, pierakstam iesaku e-pastu, baigi ērti pieteikties, no novembra sākuma ņemšot arī bērnus no gada vecuma, baigi žēl, ka pašas bērns jau iesācis pie cita ārsta, man ļoti patika, citur nemaz neiešu.

Posted by: katzenjammer ([info]katzenjammer)
Posted at: 15. Oktobris 2020, 22:34

Paldies.

10 Lasīt komentārus piebilst