porcelāna lellīte [userpic]

21. Augusts 2020 (09:12)

Klau, tīri tehniski ko nozīmē pasterizēšana? Es ņemu lielu katlu, lieku apakšā dvieli vai lupatu (kādu?), ieleju kaut cik ūdeni, lieku tās burkas ar ņammu un tad vāru? Receptes atradu, autoriem viss šķiet pašsaprotams, pati neesmu darījusi un šogad procesu neesmu redzējusi

Comments

Posted by: Hedera helix L. ([info]hedera)
Posted at: 21. Augusts 2020, 09:56

Tīri tehniski pasterizēšana nozīmē iznīcināt mikroorganismus pārtikas produktā, karsējot zem viršanas temperatūras. Bet tīri praktiski nekad to neesmu darījusi, neko par to nezinu un no šī mana komentāra nav nekādas praktiskas jēgas. :D

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 21. Augusts 2020, 10:01

Nu es zinu teorētisko pusi. 70'C, laiku neatceros, vēsturi aptuveni varu izstāstīt, bet jautājums bija par citu aspektu :D

9 Lasīt komentārus piebilst