porcelāna lellīte [userpic]

17. Jūlijs 2020 (09:37)

Uzskrēja man reklāma. Apģērbi ar Latvijas mākslinieku darbiem. Smuki jau tie t-krekli. Ne visi, bet tie, kas man patīk, gan ļoti. Ar Džungārijas kāmi, toiterjeru, čivavu, korgiju, anatomisku sirdi, puķītēm ar akvareli, bet manuprāt tomēr padārgi

https://www.owa.lv/e-veikals/category/owa-t-krekli/127899/

Izrādās sociālā uzņēmējdarbība. Man šķiet, ka maiciņa par 25 uz akciju ir dārgi, es nevaru, mani skopums žmiedz. Lai es nopirktu man būtu jāzin, ka krekliņu nav šuvis kaut kur dziļi Āzijā neveselīgos apstākļos pārslogots bērns, nepareizi ticīgais, grūtniece vai ieslodzītais. Bet nu es esmu piekasīga tam, ko pērku, man tik daudz lupatu nāk dažādos ceļos, ka ja nu tiešām jāpērk, es eju uz humpīšiem. Plika arī pagaidām nestaigāju

Comments

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 17. Jūlijs 2020, 10:00
taisni kā es

Dārgi tas nav, ja nomaksā visu nodokļus knapi pašizmaksa nosedzas. Bet es jau vispār neesmu T-kreklu fans :-)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 17. Jūlijs 2020, 10:32

Varbūt nevis 'dārgi', bet 'daudz'. Jā, 45 drusku vairāk nekā vidēji maika ātrās modes veikalā, tā atšķirība nav tik būtiska. Bet vidējā alga valstī veidojas no dažām lielajām un ļoti daudzām pavisam smieklīgajām un attiecībā pret tām - vispār kosmoss.

Man gan arī šķiet dvacārs par apenēm ar kaķīti bezbozno dārgi, īpaši ja drukāts uz nezināmas izcelsmes apenēm. Par tām pašām apenēm - par desmitnieku var nopirkt i ārzemju pusbrendu, šūtu kaut kur Āzijā, vietējā ražojuma rūpniecisko ražojumu no pašu uz vietas ražotiem materiāliem i ES austu, tepat drukāta auduma vietējās šuvējas šuvumu.

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 17. Jūlijs 2020, 10:42

var maksāt par mākslu, var maksāt par kvalitāti.
man ir parasti hm krekliņi pa 4eur, bet ir viens Odesā pirkts zīmolkrekliņš pa 25, jo nereāli stilīgs vietējais brends un veikaliņš un tā. vai viņš man dzīves laikā atmaksāsies? :) gan jau ka nē, bet gribējās.
savukārt, latvijas tirgū labi legingi ir "mākslas" legingi - aļonas bauskas legingi, kas ir dārgi, bet tik nenormāli kvalitatīvi, ka nejūtos pārmaksājusi ne centa.

tā kā - es domāju, ka viss ir līdzsvarā.

(p.s. nebeidzu stāstīt, cik labi reiz iepirkos cosā - viena zaļa kleita man ir jau trīs gadus, i grūtniecībās, ne negrūtniecībās, NEKAS no mazgāšanas nemainās, joprojām kā jauna, lietoju pat festivālos, resp., nesaudzēju)

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 17. Jūlijs 2020, 11:26
taisni kā es

Nu "vidējā alga" tas jau atkal ir cits stāsts...

Posted by: es ([info]kaukau)
Posted at: 17. Jūlijs 2020, 16:30

es ļoti gribētu dzirdēt atsauksmes, jo tas krekliņš ar plaušām ir tik skaists!

Posted by: es ([info]kaukau)
Posted at: 17. Jūlijs 2020, 16:31

ņemot vērā, cik es parasti humpalās izdodu par apģērbu, tas, iespējams, būtu mans dārgākais apģērba gabals...

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 17. Jūlijs 2020, 17:47

Šis man galīgi nav darbiņu sarakstā, es tikko nopirku brīnišķīgi skaistu gleznu, man ir jau citas lietas ieplānotas, bet es padomāšu, kā variantu nenoraidu, jo kāroju. Bet vai man vajag izejamu BALTU t-kreklu, ja man nav nevienu bikšu (ir smukas trikotāžas pļūtenes) un neesmu droša kas ar svārkiem..

7 Lasīt komentārus piebilst