porcelāna lellīte [userpic]

27. Maijs 2020 (16:29)

Akmandieniņ! Es ceru, ka finansiālu izaugšu līdz Ineses Liepiņas džemperim. Tādam pavisam garam. Dažreiz starp labu amatniecību (kuru vispār manuprāt nepietiekoši novērtē) un mākslu robeža ir smalka un viņai tiešām ir mākslas pusē.
https://www.la.lv/video-riga-man-nebija-vairs-ideju-amerikas-latviete-atrod-majas-piebalga-kur-nododas-adisanai?fbclid=IwAR3M2yBqHRfmB3w0Si5zhQlUBEs5BvbHcgmyOmcVLBdWB2umfAvuPUolD3c

Comments

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 27. Maijs 2020, 19:12

Nu, pircējs arī nav baigi izglītots manuprāt. Tomēr arī tas jau ir lēciens prom no 'pa lēto alītī' qr ko diemžēl laikam pilni arī veikali. No otras puses - kleitas ar Džemmas gleznām vai Patmalnieces pieejamā gala apģērbs arī manuprāt nav dārgi. T.i. var atļauties, jo mums maza pirktspēja un maksātspēja.

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 27. Maijs 2020, 19:29

Patmalnieces esmu apčamdījusi. Materiāls ļoti, mmm, neuzrunāja. Gan jau vienīgais labais no tādiem, kas ilgi tur košas krāsas, bet tomēr... (Es gan būtu arī uzmērījusi, bet nebija izmērs, domājams, vispār :D)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 27. Maijs 2020, 19:34

Man ļoti patika ar tiem mērkaķiem! Un man vispār patīk kā viņa pucē Sipenieci uz svarīgajiem pasākumiem. Un frizūra viņas ļoti patīk. Un ļoti iepriecina pat viss tas, kas pašai ne pārāk patīk, gleznas arī.

Man gan arī materiāls var būt dīlbreikeris, tādēļ man nav guntina.lv kleita, ka izlasīju ka kādai uz tausti nepatika. Bet nu tā nav īsti māksla, tā tāda smuka popsiņa

12 Lasīt komentārus piebilst