porcelāna lellīte [userpic]

29. Aprīlis 2020 (20:58)

Nospļāvos un izņēmu sirņikiem sasaldēto biezpienu un tagad vāru ķīseļa katlu, vismaz drusciņ rītdienai būšu gatava

Comments

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Aprīlis 2020, 22:46

Ja neapēdas laicīgi, tad jā. Svaigā veidā neesmu mēģinājusi ēst, parasti ir drusku fermentējies, nospaida lieko mitrumu ja recepte prasa, ja ne, taisa sirņikus, biezpiena pankūkas vai pončikus. Domāju, ka var arī sacepumu u.tml. Esmu saldējusi arī mājas biezpienu, mazās 250 g paciņas diez vai derēs, tas jau tāpat ļoti slapjš, mums parasti ir tas lielais garšīgais leišu, tāds sablīvēts un sauss Žemaitijas?

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Aprīlis 2020, 22:47

Tā kā mums te mazizmēra cilvēki, mēs to ar trekno, lieso laikam neesmu saldējusi

5 Lasīt komentārus piebilst