29. Aprīlis 2020

Ja neapēdas laicīgi, tad jā. Svaigā veidā neesmu mēģinājusi ēst, parasti ir drusku fermentējies, nospaida lieko mitrumu ja recepte prasa, ja ne, taisa sirņikus, biezpiena pankūkas vai pončikus. Domāju, ka var arī sacepumu u.tml. Esmu saldējusi arī mājas biezpienu, mazās 250 g paciņas diez vai derēs, tas jau tāpat ļoti slapjš, mums parasti ir tas lielais garšīgais leišu, tāds sablīvēts un sauss Žemaitijas?

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: