porcelāna lellīte [userpic]

24. Marts 2020 (15:13)

Interesanti. Kad bija tikai viens un maziņš, mans neapzinātais pretkatastrofu plāns bija 'skriet pie dr.savakcinēt pret visu, zāļu un ab rezerve un nolīst dziļi laukos nafig'.
Šobrīd nesaprotu par tām ērču potēm, bet vēlme sapakot bērnus, mantas, pārtikas krājumus, pāris paipalas vai vistas un vienu kazu un nozust no civilizācijas nafig, ir palikusi. Es pat trusi nokaut varētu, viss kā Rocks in my pockets.
Interesanti, ka māju īres sludinājumi kļuvuši mazāk. Bet nu vīrs par to manu katastrofas plānu noteikti nebūtu sajūsmā

Comments

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 24. Marts 2020, 15:47

Kas jums kavē ērču potes? Vai tiešām kaut kāds dermatīts ir kontrindikācijai, vai arī pārmēru piesardzīgs ĢĀ kaut ko savā galvā izdomājis?

Man škrobe, bija jārevakcinē J, bet tagad jau pavasaris gabalā, un sazin kā nākamnedēļ viņu dabūt pie dr, ja viņa vispār šobrīd pacientus pieņem.

Posted by: smille ([info]smille)
Posted at: 24. Marts 2020, 16:02

Man arī kārtējo gadu būs izgāzies plāns savakcinēt. Jo tagad iet uz kādu med iestādi bez milzīgas nepieciešamības galīgi negribas.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 24. Marts 2020, 16:09

Dermatīts bija ļoti smags, speciālists vakcinēt ļāva pēc tam, kad trīs nedēļas pilnīgi visa āda ir tīra un bez pleķiem.
Piezvani viņai, piesaki poti un visdrīzāk varēsi turpat kabinetā savakcinēt, šī tāda izvēles vakcīna, bet tekošās, bija info ka aicina ārstus ieplānot laikus bērnu vakcinācijām jo nu jo

3 Lasīt komentārus piebilst