porcelāna lellīte [userpic]

24. Janvāris 2020 (10:30)

Šogad vairāk piedomāšu ko un kā pērku. Apģērba ziņā nav vērts pieņemt radikālu 'tagad gadu neko nepirkšu' jo es tāpat pērku reti un pie vajadzības un tad ja der un patīk un dzirkstī to prieku. Pēdējā gada laikā arī uz konkrētu sezonu un ja ir konkrēta vajadzība.
Bet tā kā no mātes māsīcas dabūju divas kleitas, somu, vairākus topus, varēšu iztikt ar to, kas ir, kamēr atkal tieku līdz tai kleitai ar gleznas apdruku (tā leišu beibe) vai augu lapu nospiedumiem (Dilles fashion lapā FB. Smuki ļoti, bet mazi izmēri).

Comments

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 24. Janvāris 2020, 14:34

man ir līdzīga apņemšanās, bet, jāatzīst, tas tāpēc, ka beidzot ir sajūta, ka ir viss vajadzīgais, cik jau nu tas ir iespējams. nu un apnicis tērēt naudu, gribas vairāk iekrāt.

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 25. Janvāris 2020, 20:26

Kādā cenā tās Lt kleitas bija?

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 26. Janvāris 2020, 19:21

Lina līdz ceļiem ar atlaidi 70e, garās 90 vai 100, atkarīgs no piegriezuma, trikotāžas 60 vai 70, nezinu vai ar atlaidi vai bez. Tie ļoti skaistie merīnvilnas kardigani 130e.
Es teiktu - tikpat cik masu produkcija veikalos
Lielākais trūkums interneta veikalam ka tur ne sū nevar saprast

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 26. Janvāris 2020, 23:21

Tīri pat adekvātas tās cenas, vismaz ar atlaidēm.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 26. Janvāris 2020, 23:53

Jā, pa laikam manuprāt šobrīd patērētājiem paradīze - ja neskaita pagalam lēto ātro modi, tiem, kas var atļauties maksāt ir laba izvēle, jo daudz mazu foršu vietējo ražotāju, daudzi pat ar kvalitāti ieliek kloķi masu produkcijai (diemžēl ne visi), piemēram džemperis maksā tikai drusku dārgāk, kleitas manuprāt +- tikpat kā veikalā un uzšūt meistarklasē pašai kleitu sanāk drusku dārgāk.
Ja ņem vērā Fair trade principu, tad vispār - ko tur daudz domāt

5 Lasīt komentārus piebilst