porcelāna lellīte [userpic]

4. Marts 2019 (13:00)

jocīgājais zvans ever. zvana sevšs nr, paceļu a tur krieviski lālā, parunāsim, runā krieviski? runāju. ir ērti šobrīd? nav. da nu labi, tāpat parunāsim. datoru lieto? nē. a kādēļ ne? nepatīk. nu labi, izdomāsi lietot, zvani, pārdošu un nosauc ciparus. es palieku nedaudz aizkaitināta, nedaudz izbrīnīta. bet nu šis vismaz atstājās pirms bija jāpielieto 'vīrs neļauj' kārts, kas nostrādā vienmēr. VIENMĒR. tā kā meitenes, vienmēr laipni! :D

Comments

Posted by: Krāšņais Kurvjziedis ([info]krii)
Posted at: 4. Marts 2019, 13:42

"Paldies, neinteresē, visu labu." un nolikt klausuli arī ir kārts, kas strādā 100% vienmēr. Bez kādas saviesīgas tērgāšanas par vīriem, mammām, bērniem un bez kādas taisnošanās vai paskaidrojumiem.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 4. Marts 2019, 13:48

droši vien. bet man ir gadījies, ka pārzvana

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 4. Marts 2019, 13:56

Interesanti, man nekad nav gadījies, ka pārzvana, lai arī es uzreiz saku "Paldies, neinteresē" un metu nost. Un, ja tūlīt zvana otrreiz, var taču ignorēt un necelt.
Bet viņi tā viltīgi, cenšas panākt, ka tu atbildi uz pirmo jautājumu un sāc klausīties, tad ir grūtāk pārtraukt sarunu. Man vienmēr nākas noskaidrot, kas tieši zvana un par ko, jo mans telefons ir arī darbam, t.sk. publiski pieejams, un nereti cilvēki zvana par šo tēmu, bet sarunu sāk kaut kā riņķī un apkārt, kamēr nonāk pie lietas, attiecīgi, nevar pie pirmā "man te jums tāds piedāvājums" mest nost.

Posted by: Pet ([info]pet)
Posted at: 4. Marts 2019, 15:19

Man arī mēdz reizēm zvanīt nepazīstami cilvēki par darba lietām, kurus es tiešām gribu uzklausīt, bet tur labi strādā ļoti vienkāršs filtrs - jautāt, kam zvanītājs vēlējās piezvanīt. Ja viņš nezin, kam ir zvanījis, tad nav problēmu neuzklausīt, kas viņam piedāvājams.

4 Lasīt komentārus piebilst