porcelāna lellīte [userpic]

2. Decembris 2018 (14:43)

kur tā jauki paēst sestdienā ap pēc 13? Rīga. skats, atmosfēra (mājīga, romantiska) ir pluss. par sprātīgu cenu. zinu, ka mani lasa arī ēšanas snobi, drīkst arī kritiskas atsauksmes tikai, lūdzu, izvērstāk, ja kas nepatika. var ar tematiskiem vai eksotiskiem vai tml. ēdieniem

Comments

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 3. Decembris 2018, 00:07

skats tomēr nevar pārtrumpot garšīgas ņammas. labāk tā, nekā skats uz .. un priekšplānā uz šķīvja maza aizdomīga kaudzīte vai avangardisks Kaut Kas šļakatu mērcītē :D

cik ir nepiedienīgi lēti? ja iet tur pirms diviem viss nebūs izēsts? labas atsauksmes dzirdētas

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 3. Decembris 2018, 00:41

viens no iemesliem, kāpēc mēs mīlam branču austrā, ir tas, ka viņš ir līdz pieciem :) bet ja iet pašā praimtaimā, tad iesaku nobukot galdiņu, citādi var neatrasties vietas. nepiedienīgi lēti ir 8 eiro. mani gan dara uzmanīgu piezīme par aizdomīgu kaudzīti un avangardu – jo vietās, kur piedomā par pleitingu, arī ar garšām parasti viss ir kārtībā.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 3. Decembris 2018, 01:03

pierakstam blociņā! redzi, manas augslējas nav baigi trenētas, bietes un avenes es neēdu vispār, ar riekstiem ļoti uzmanos un zivis man īsti negaršo, jēlas olas garšu sajūtu pat ja tā ola tikai blakus ir stāvējusi, līdz ar to ir bijuši piedzīvojumi, piemēram tematiskas grāmatas atvēršanas banketā es mutē ielieku kaut ko pēc skata nekaitīgu un tad tas izrādās Kaut Kas Neaprakstāms un tieši tajā mirklī man un blakus stāvošai meitenei pienāk pasniedzējs un iepazīstina ar Vēstniecības Čiekuru. tas tiešām bija viens no spilgtākajiem brīžiem manā gastronomiskajā mūžā - smaidīt, censties pateikt sakarīgu teikumu un just kā tā riebīgā substance lēni slīd lejā, bet kuņģis sažmiedzies un grib turēties pretī. es ilgu laiku ar lielām aizdomām skatījos uz jebko kas ir porcelāna uzkodu karotītēs un tematiskajos pasākumos kā nekaitīgākos ēdu sieru, olīvas un pūdēto desu :D pēc tam arī iegaršojās i sieri i olīvas i desa

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 3. Decembris 2018, 12:32

šis izklausās reāli sarežģīti :) virtuvē tak visam blakus kādā brīdī ir stāvējusi jēla ola :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 3. Decembris 2018, 15:51

problēma ir, ja tā tur ir stāvējisi tad, kad ēdiens skaitās gatavs :D

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 3. Decembris 2018, 16:23

es kaut kā pat nevaru iedomāties neko citu bez tartara, kur ir jēla ola :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 3. Decembris 2018, 16:29

tiramisu. majonēze (tā, kas ne paciņās), tad visādas kaut kādas smalkās olu mērces kur tā ir drusciņ pasildīta. šokolādes muss. vēršacis u.mtl. kur 'dzeltenums iztek'

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 3. Decembris 2018, 16:37

jā nu tā ir tiešām grūta dzīve. ja jau pat termiski apstrādāta ola tev kvalificējas kā jēla. trakas lietas.

18 Lasīt komentārus piebilst