porcelāna lellīte [userpic]

6. Maijs 2018 (00:26)

cepu Pavlovu. bija jau smuka beigās, bet kaut kas ar to konsistenci īsti nebija. tāda lipīga, tāda kā staipīga? atsperīga? laikam nedacepu, lai gan visu darīju pēc receptes. varbūt nokļūdījo ar t'

Comments

Posted by: karmena ([info]karmena)
Posted at: 6. Maijs 2018, 14:37

Kaut kad kaut kur lasīju, ka Pavlovai ir svarīgs kulšanas ātrums, ka viņš esot jāmaina, tik neatceros, kā tieši.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 6. Maijs 2018, 15:35

nu, sakūlās ļoti ok. esmu kūlusi gan biskvītam, gan meringai gan vnk visādiem kremiem un kūkām kur jākuļ atsevišķi, līdz ar to likās ka uzkūlās viss labi

šis ir tāda pat mistika kā tā eņģeļu asaru kūka kurai nekādas asaras ārā nesvīda. un kas man ik pa laikam (ne vienmēr, bet šad tad) svīst uz meringas pat ja visu izdaru kā nākas

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 9. Maijs 2018, 09:32

Tās 2 reizes, kad esmu cepusi, liku cepties uz nakti, laikam uz 6 vai 7 stundām.. Bet man patīk, ka tas vidus mīksts, pakusis.

3 Lasīt komentārus piebilst